Silvestre: Griezmann er perfekt for United

Der går mange rygter om, hvor franske Antoine Griezmann skal spille efter sommerferien. United bliver nævnt som en varm bejler, og det vil være et godt match ifølge, Mikael Silvestre.

I januars transfervindue var der en håndfuld medier, der meldte, at Manchester United og Atletico Madrid var enige om transfer over den franske landsholdsspiller Antoine Griezmann gældende fra denne sommer. Det er en handel, som den tidligere United-spiller Mikael Silvestre gerne ser gennemført.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Der er brug for en masse energi i moderne fodbold. Det har Griezmann. Han har meget talent. Han har den rette attitude, og han vil være perfekt for United. Jeg er sikker på, at fansene vil elske hans fart, arbejdsmoral og afslutninger, siger franskmanden til MEN Sport.

– I mine dage havde vi Cole, Yorke, Solskjær og Sheringham. Det var alle målscorere, der havde bevist deres værd. Det samme med Van Nistelrooy, Louis Saha og Wayne Rooney. De havde bevist sig. Rashford og Martial er der ikke helt endnu, men de skal nok komme det. Derfor vil en 26-årig Griezmann være perfekt. 

Mikael Silvestre spillede i United i ni sæsoner, inden turen gik til London og Arsenal.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Herrera glæder sig til 'årets vigtigste kamp'

Næste artikel

Juve-forsvarer: Pogba ville gerne have været her

ANNONCE