Kæmp for Uniteds farver

På lørdag afholdes der den årlige fodboldturnering for fans af udenlandske fodboldklubber. På Uniteds hold mangler vi et par stykker.

Den 1. august afholdes der FA’n Cup i Vanløse, hvor Stokes danske fanklub inviterer alle fanklubber af udenlandske fodboldklubber til en fælles fodboldturnering for fans.

Vi har tilmeldt to hold til turneringen, hvilket OldTrafford.dk betaler for.
Der er dog kommet flere afbud, så hvis du har lyst til at kæmpe for Manchester United på fodboldbanen, så har du chancen nu.

Det koster 100 kroner per person, hvilket inkluderer en stor bøf fra grillen, salat, flutes og kartoffelsalat efter turneringen. Tilmelding er bindende og skal overføres senest mandag kl 20 til Casper Heiselberg på mobilepay (detaljer står i facebook gruppen), så vi kan bestille maden.

Tilmeld dig her: 
https://www.facebook.com/groups/392390000952112/

MERE INFORMATION: 
Det foregår ved Vanløse Idrætspark og finder sted lørdag d. 1. august.
Vi starter kl. 10.00 med lodtrækning til grupperne og de første kampe starter kl. 10.30. Kom i god tid for at varme musklerne op og få taktikken på plads.
Turneringen består af 14 hold/klubber.

Holdene stiller naturligvis op i klubbens hjemmebanetrøje – men medbring også gerne udebanetrøjer.
Turneringen afvikles i det kendte 7-mands koncept på de to kunstgræsbaner. Hver fanklub kan stille med mindst 7, og op til 12 spillere i truppen.
Der er dommere til at styre kampene, og selv om vi alle går på banen for at vinde, så husk fair play – vi spiller for sjov og i venskabelige rammer, og alle skal gerne have en sjov og hyggelig dag.
I år er vores sponsor Elgiganten og Jyske Bank, der leverer fine præmier.
Det ligger i FA’n Cup-konceptet, at årets vinder påtager sig ansvaret for at arrangere FA’n Cup 2016.
Efter finalen, pokaloverrækkelse og uddeling af diverse andre præmier, er der fælles spisning – en stor bøf fra grillen, salat, flutes og kartoffelsalat for 100,-

 

Forrige artikel

- Jeg håber, han bliver her!

Næste artikel

Officielt: Romero skifter til United

ANNONCE