Kagawa: Forstår ikke et ord af hvad Fergie siger

Manchester Uniteds japanske kreatør har lidt problemer med at forstå sin skotske manager. Det fortæller han i et interview med Daily Mail, hvor han desuden udtaler, at han gerne vil have en mere dominerende rolle.

Shinji Kagawa har fået en fremragende start på sin karriere på Old Trafford. Han er startet inde i Uniteds to første kampe, og han har ikke skuffet.

To gode præstationer krydret med en scoring i weekendens sejr over Fulham. Til trods for det, mener Uniteds nummer 26 godt, at han kan blive mere dominerende.

– Jeg synes, at vi spiller bolden meget sidelæns, men jeg kunne godt tænke mig, at mine holdkammerater begyndte at spille mig fra flere vinkler. Jeg skal snakke med dem om det, for jeg vil gerne have, at de stoler på, at jeg kan spille bolden fremad, udtaler Kagawa til Daily Mail.

Mere fysisk betonet liga
Den tidligere Dortmund-spiller var en stor profil i den tyske Bundesliga, men japaneren kan godt mærke, at den engelske Premier League er både hårdere og bedre.

– Først og fremmest er det mere fysisk betonet. Det skal jeg lige vænne mig til. Den anden forskel er divisionens kvalitet. I Tyskland er der nogle få hold, som er bedre end alle andre. Her er alle modstandere vanskelige.

Netop dette oplevede Shinji Kagawa i sin første kamp for sin nye klub, hvor “de røde djævle” overraskende tabte 1-0 til Everton på Goodison Park.

Problemer med at forstå det skotske
Shinji Kagawa arbejder hårdt på at lære engelsk, men det gør det ikke nemmere for ham, når han har en manager med en tyk skotsk accent.

– Jeg kan ikke forstå et ord af hvad han siger! Jeg forsøger at lære engelsk, men det kan godt være, at det kommer til at tage lidt længere tid, at lære at forstå ham (Alex Ferguson, red.)

Kunne du tænke dig at se Manchester Uniteds nye japanske troldmand på Old Trafford? Bestil din fodboldrejse nu!

Forrige artikel

Chok: Rooney måske ude i to måneder

Næste artikel

Ferguson pønser på allersidste indkøb

ANNONCE