Kahlenberg har intet hørt fra United

Det sker efter, at Sunday People igår kunne berette om Manchester Uniteds interesse for den unge danske landsholdsspiller, som sidste år debuterede på A-…

Det sker efter, at Sunday People igår kunne berette om Manchester Uniteds interesse for den unge danske landsholdsspiller, som sidste år debuterede på A-landsholdet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 20-årige Brøndby-spiller udtaler:
“Umiddelbart lyder det som en tidlig aprilsnar. Jeg har ikke hørt noget fra United eller Ferguson, og jeg er godt tilfreds med at spille i Brøndby, men hvis jeg får chancen for at spille i Manchester United, vil jeg selvfølgelig overveje det,” udtaler Thomas Kahlenberg til Ritzau ifølge dagens udgave af MetroXpress.

Dermed udelukker Kahlenberg ikke, at han gerne vil til United, men kender altså ikke til den påståede interesse, som søndagsavisen igår kunne fortælle om.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United udlejer stortalent på ny

Næste artikel

FA vil igen afhøre Ferguson

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share