United udlejer stortalent på ny

Manchester United har udlejet den 19-årige midtbanespiller, Hussain Yasser Abdulrahman, til deres portugisiske samarbejdsklub, Sporting Lissabon, hvor…

Manchester United har udlejet den 19-årige midtbanespiller, Hussain Yasser Abdulrahman, til deres portugisiske samarbejdsklub, Sporting Lissabon, hvor Cristiano Ronaldo, som bekendt kom fra.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den offensive spiller er bedre kendt under navnet, Hussain, kom til Manchester United for få år siden fra sit hjemland, Qatar, hvor han spillede for Rayan SC, som nu er blevet tilholdssted for aldrende europæiske fodboldspillere som Fernando Hierro og Ali Benarbia, som har spillet i henholdsvis Real Madrid og Manchester City.

Hussain blev med det samme udlånt til Uniteds satelitklub i Belgien, Royal Antwerpen, men denne aftale er nu blevet annuleret og istedet har de sendt Hussain til Portugal.

Hussain er blevet udråbt til et af de mest lovende talenter fra sydøstasien og har allerede spillet på landsholdet for oliestaten.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United jagter Kahlenberg

Næste artikel

Kahlenberg har intet hørt fra United

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share