Kanchelskis: LVG forstår ikke Premier League

Den tidligere Manchester United-spiller Andrei Kanchelskis mener ikke, LVG forstår Premier League.

Louis van Gaal oplever i disse dage et massivt pres fra medierne, som alle regner med, at det er et spørgsmål om tid, før hollænderen er fortid i Manchester United. Nu blander den tidligere United-spiller Andrei Kanchelskis sig også i diskussionen. 

– Jeg er meget skuffet over den måde Manchester United spiller på under Louis van Gaal, siger Kanchelskis til ESPN.

– Under Ferguson spillede vi mere angrebsorienteret fodbold med en solid 4-4-2- Louis van Gaal ser anderledes på tingene, og han gør det bestemt ikke på “United-måden”. 

– Jeg tror bare ikke, han forstår engelsk fodbold. Et hold har brug for typer som Roy Keane, Bryan Robson og Peter Schmeichel på banen. Det er typer, som stepper op, når det virkelig gælder. Manageren har undervurderet betydningen af sådanne typer, og det betaler de prisen for nu. 

Giv ham resten af sæsonen

Kanchelskis mener, at Manchester United skal bevare tålmodigheden med Louis van Gaal lidt endnu, og han er langt fra fan af, at kluberne smider mangagerne på porten alt for hurtigt. 

– Han skal have lov til at rette op på tingene i resten af sæsonen. Jeg synes, at Chelsea har lavet en dum fejl ved at fyre Mourinho, og Manchester City ser ud til at gøre det samme snart.  

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Memphis: Jeg er ingen festabe

Næste artikel

Optakt: Stoke City - Manchester United

ANNONCE