Karakterbogen: Cavani header sig til tops mod Everton

En frustrerende aften på Old Trafford med både gode og mindre gode præstationer.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David De Gea – 4

Spanieren har længe set god ud og har ikke som sådan lavet nogen nævneværdige fejl. Men i dag koster han et mål – og dermed også sejren – ved at bokse bolden ud for fødderne af Doucoure.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Det er stadig lidt den samme sang for højrebacken. Er solid defensivt, men ser utroligt usikker ud frem ad banen. Desuden har han en uheldig tendens til at hænge lidt i bagkæden og derved ophæve offsiden i flere situationer.

Victor Lindelöf – 5

Ikke svenskerens bedste kamp. Virker usikker i flere situationer og er tæt på at koste et mål mod slutningen af første halvleg.

Harry Maguire – 6

Så skidt ud i forbindelse med reduceringen til 2-1, hvor han læser Calvert-Lewins løb fuldstændig forkert. Derudover så det okay ud for 

Luke Shaw – 7

Spiller en solid kamp. Får arbejdet gjort defensivt, og er særdeles inkluderet i det offensive spil, hvor især hans indlæg er et af vores farligste kort pt.

Paul Pogba – 5 (udskiftet i 40. minut)

Leverer en fin indsats i de små 40 minutter, han nåede at spille. Fordeler bolden rigtig godt i Uniteds fremadrettede spil og fylder godt defensivt.

Scott McTominay – 7

Scorer et flot – og heldigt, bevares – mål til 3-2 og leverer generelt udmærket på midtbanen, hvor han som altid arbejder stenhårdt.

Bruno Fernandes – 6

Scorer et fantastisk mål, men udover det er han ikke helt så kampafgørende, som man kunne have ønsket i dag. Vi har høje forventninger til portugiserens offensive output, men i dag kunne han desværre ikke indfrie dem.

Mason Greenwood – 6

Der var liv i Mason Greenwood i dag. Af flere omgange skaber han gode chancer, både med fine dueller en mod en og i oplæggerens rolle. Med lidt ekstra skarphed kunne det have udmøntet sig i et mål i dag.

Marcus Rashford – 6

Ligesom Greenwood synes jeg, Marcus Rashford viser sig fint frem i dag. Kommer til et par store chancer, som han desværre mangler den sidste skarphed for at få lagt i kassen.

Edinson Cavani – 7 (Kampens spiller)

Cavani viser igen, hvor vigtig en signing han har været. Arbejder stenhårdt i Uniteds aggressive pres og står igen, igen det helt rigtige sted på det rigtige tidspunkt og kroner den fine præstation med et mål, som giver ham titlen som kampens spiller.

Fred – 4 (Indskiftet i 40. minut)

Et dårligt indhop af brasilianeren, som ikke har styr på sin opdækning af James Rodriguez ved 2-2 målet. Virkede ikke klar og gjorde sig ellers kun bemærket med et par forkølede forsøg fra distancen med sin visne højre fod.

Tuanzebe – Uden for bedømmelse (indskiftet i 93. minut)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær beklager sig over manglende skarphed

Næste artikel

Solskjær: Vi taler ikke om at vinde titlen

ANNONCE