Solskjær: Vi taler ikke om at vinde titlen

Ole Gunnar Solskjær fortæller efter gårsdagens remis mod Everton på Old Trafford, at man i Manchester United-truppen slet ikke taler om muligheden for at vinde klubbens 21. engelske mesterskab i historien.

– Vi taler ikke om at vinde titler.

Sådan siger Solskjær til Sky Sports, efter United i går smed to point, da Evertons Dominic Calvert-Lewin scorede til 3-3 i kampens døende minutter. 

– Vi er kommet langt med dette hold. Vi burde slet ikke blive anset som titeludfordrere. Det er kun for jer (medierne, red.), siger Solskjær og fortsætter: 

– Vi er nødt til at være bedre, og lad os se, hvor vi ender henne. Hvis vi skal fremad, er vi nødt til at stoppe med at indkassere mål.

United har lukket 30 mål ind i Premier League i den igangværende sæson. Flest af alle i ligaens bedste halvdel. Alligevel ligger holdet på en aktuel andenplads i rækken.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Cavani header sig til tops mod Everton

Næste artikel

Shoretire underskriver første professionelle kontrakt

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share