Karakterbogen: De røde rosers torne var skarpest

Manchester United leverede rent offensivt en fremragende indsats hjemme mod Leeds, der blev sendt hjem cifrene 6-2. Uniteds defensiv var dog ikke overbevisende.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

 

David De Gea – 5

Spanieren står en fin kamp og redder United i flere omgange. Det er svært at klandre ham for de to mål, Leeds scorer. Men en højere karakter er svær at komme op på, når man lukker to mål ind.

Aaron Wan-Bissaka – 4

Ikke hans bedste kamp. Tilbyder sig ikke nok offensivt i en kamp, hvor der er masser af plads til det. Defensivt var han heller ikke overbevisende, særligt når han stod overfor Leeds’ Raphinha.

Victor Lindelöf – 6

Havde i flere omgange problemer med Leeds’ Patrick Bamford. Svenskeren leverer dog alligevel en godkendt indsats. Hans mål til 4-0 hiver ham op i karakter.

Harry Maguire – 5

Vinder en masse gode dueller, men taber ligeledes for mange. Kaptajnens forsvar så lidt for usikre ud til tider.

Luke Shaw – 4 (udskiftet 60′)

Ligesom sin backkollega var englænderen heller ikke overbevisende. Leeds kommer også i hans side for nemt til chancer.

Scott McTominay – 9 (Kampens spiller)

Den første spiller i Premier Leagues historie til at score to mål indenfor de første tre minutter. Endda to meget flotte mål af slagsen. Derudover lægger han op til James’ 5-1-scoring. Endnu en stærk og løbevillig indsats på midtbanen af den altid hårdkæmpende skotte, der desværre måtte udgå før tid, med hvad der lignede en lille skade.

Fred – 6

Brasilianeren forsøgte at tage del i spillet på Leeds’ sidste tredjedel, hvilket han lykkedes fint med. Han spillede en stor rolle i, at der var flow i Uniteds offensive spil med sine hurtige pasninger. Han havde dog til tider lidt udfordringer på midten, hvor Leeds i flere situationer virkede til at få lidt for meget plads. Han skal dog roses for sit altid store løbepensum og sine bolderobringer. Men med en afleveringspræcision på 72% er det svært at give ham en meget højere karakter. Det er naturligvis noteret, at brasilianerens afleveringspræcision skyldes hans store deltagelse i offensiven.

Daniel James – 6

Krigerindsats af James som han altid er garant for. God i presspillet og får endda scoret sit første Premier League mål siden efteråret 2019.

Bruno Fernandes – 7 (udskiftet 70′)

Er allerede ved at spille sig ind på næste års FIFPro World XI-hold. Portugiseren er endnu engang involveret i næsten alt, hvad United foretager sig offensivt. Står bag to mål og en assist.

Marcus Rashford – 5 (udskiftet 70′)

Fin indsats af englænderen, der kæmpede stærkt for holdet. Var godt med i spillet og god til at sætte sine holdkammerater i scene. Han bliver dog hverken noteret for et mål eller en assist, derfor den halvkedelige karakter. 

Anthony Martial – 7

Stor kamp af franskmanden, der viser, at han godt kan levere store præstationer, selv når han ikke scorer. Spillede som en mand med selvtillid trods en svær sæson, han har gang i. Han var dog ikke så skarp i sine afslutninger og skylder et mål eller to. Han lægger dog op til to mål og trækker straffesparket, som Bruno Fernandes scorer på.

Indskiftere:

Alex Telles – 5

Stabil indsats af brasilianeren, der var god i sit afleveringsspil, men også forsvarede godt. 

Edinson Cavani – 5 (70′)

Var tæt på at få scoret til 7-2 i slutningen af kampen. Hans skud var dog lige på Leeds’ målmand.

Donny van de Beek – 5 (70′)

Arbejdede hårdt for at bevise sit værd. Han fik dog ikke nogen indflydelse i kampen, da han kom ind ved stillingen 6-1.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United slår Leeds med tenniscifre

Næste artikel

Solskjær storroser McTominay: Han er et fysisk monster

Relaterede artikler
Total
0
Share