David de Gea redder Mathias Jensens spark

Karakterbogen: Endnu en hæder til Uniteds sidste skanse

David de Gea leverede nok engang en række mirakuløse redninger, som var med til at holde Manchester United inde i kampen i første halvleg. Det er nok til at sikre sig prisen som kampens spiller.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 8 (Kampens spiller)
Leverede en flot og vigtig redning på et skud fra danske Mathias Jensens efter 12 minutter. Senere i første halvleg diskede den formstærke spanier op med endnu en stor redning. Den 31-årige målmand var ene og alene om, at United ikke var bagud med to eller tre til pause. Han er desuden den målmand med flest redninger i den igangværende Premier League-sæson.

Diogo Dalot – 4
Forsvarsspillet trænger fortsat til forbedringer, og den 22-årige portugiser leverede en stor blunder efter blot et minuts spil. Senere i kampen havde han endnu et skrækkeligt boldtab. Fik lukket ned i anden halvleg og var også tæt på at komme på scoringstavlen. Jeg er måske hård her, men jeg var bare ikke imponeret til aften.

Victor Lindelöf – 6
Anonym kamp fra den svenske midtstopper, der haltede bagefter sammen med resten af holdet i første halvleg. Anden halvleg var mere stabil.

Raphaël Varane – 7
Det samme kan siges om den anden mand i midterforsvaret. Jeg synes dog, Varane viser en ekstraordinær ro i spillet med bolden – selv når det hele brænder på. Og det trækker op. Franskmanden var desuden rigtig god i store dele af anden halvleg.

Alex Telles – 5
Brasilianeren leverede som altid gode indlæg via dødbolde. Man bør dog stadig forvente sig mere af en back i en af verdens største klubber.

Fred – 5
Leverede to skrækkelige clearinger på få minutter i starten af kampen. Heldigvis kostede de ikke, og trods et alt for stort antal boldtab trak Fred positive overskrifter med en formidabel assist til 1-0-målet. Den aktion trækker gevaldigt op.

Scott McTominay – 7
Skotten var spilstyrende og skarp i afleveringerne. Endnu engang viste han også sit gode skud fra distancen efter knap en times spil. Han driver på samme tid spillet fantastisk flot, symboliseret ved 3-0-målet. Udgik med en skade i slutningen af kampen, som forhåbentlig ikke er slem.

Bruno Fernandes – 7 
Første halvleg bød på fejlafleveringer i massevis, men i kampens sidste 45 minutter stemplede “Portuguese Magnifico” ind. Den 27-årige offensivspiller viste sin kølighed ved 2-0-assisten, ligesom han også var i oplæggerens rolle ved 3-0. Burde nok have gjort det til 4-1 i slutningen af kampen, men det har vi til gode i weekenden.

Anthony Elanga – 6
Det var længe tydeligt at se, at svenskeren mangler førsteholdserfaring. Han kunne i store dele af kampen ikke følge med fysisk og indimellem virkede det hele til at gå en kende for stærkt. Alligevel blev han helten med en flot scoring til 1-0, og det trækker gevaldigt op.

Mason Greenwood – 6
Han scorede langt om længe efter flere måneders Premier League-måltørke. Der er mange aspekter i spillet, som fortsat kan forbedres, men det var en godkendt præstation.

Cristiano Ronaldo – 4
En kamp som går i glemmebogen for portugiseren. Han rørte først på sig efter 46 minutter med et hovedstød på overliggeren. Senere lagde han bolden fænomenalt af til Bruno Fernandes ved 2-0-scoringen. Mere blev det dog ikke til, og den 36-årige verdensstjerne viste sin tydelige frustration ved udskiftningen 20 minutter før tid. Nogle kan ikke lide det, men jeg synes det viser karakter. Og mon ikke han snart er ved godt mod igen.

Marcus Rashford, Harry Maguire og Nemanja Matic er uden for bedømmelse.

Du kan se mere til Ronaldos utilfredshed ved udskiftningen hér:

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Anthony Elanga scorer på Jonas Lössl

United slår Brentford i nat og dag-præstation

Næste artikel
Ralf Rangnick

Rangnick roser svensk målscorer efter Brentford-sejr

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share