Karakterbogen: Flere skuffende præstationer

United kom planmæssigt foran mod et reservespækket Arsenal-hold men kunne ikke holde skruen i vandet. Se vores bedømmelser af spillernes præstationer her.

United leverede en halvsløj præstation, hvor flere spillere aldrig rigtig kom ud af andet gear, og derfor blev sejren først hentet i land i allersidste øjeblik. Læs karakterer her.

David de Gea – 6
Spanieren havde ikke meget at lave, og han kunne ikke gøre meget ved Mkhitaryans udligning.

Antonio Valencia – 4
Virkede en smule træt, og sæsonen går også mod hæld. Har flere gode mulighed for indlæg, men de var sjældent med adresse.

Ashley Young – 5
Ashley Young løber og løber op og ned af den venstrekant, men han mangler i dag lidt coolnes med og uden bold. Mange Arsenal-angreb kom i hans side. Får en assist til sidst, der trækker præstationen op på en middelkarakter.

Victor Lindelöf – 4
Solid i sine aktioner men blev flere gange overspillet i første halvleg.

Chris Smalling – 5
Solid på trods af problemer i resten af defensiven. Får ikke afvist på Xhaka ved oplægget til udligningen.

Nemanja Matic – 4
Virkede ikke helt ved sig selv og fik aldrig fat på midtbanen. Lavede enkelte gode afleveringer men også dårlige.

Ander Herrera –  3.
Løber som altid solen sort, men glemmer gerne hovedet på månen. Tidlig og retfærdig udskiftning

Paul Pogba – 6(Man of the Match)
En Pogba-kamp. Mange ting lykkedes og mange ting fejlede. Fik et mål og var flyvende i perioden derefter. Faldt siden med resten af holdet.

Jesse Lingard – 3
Laver mange gode løb, og hvis han kunne føre en større indflydelse med bolden, ville han være guld værd. Som i perioden omkring nytår. Ikke meget lykkedes i dag. Tidlig udskiftning.

Alexis Sanchez – 4
En af de kampe fra chileneren. Altså ikke som mod Tottenham og City på Etihad. Men som flere af den tidligere Arsenal-spillers andre kampe i United-trøjen. Kunne med lidt held have fået et mål, men ellers var det ikke meget, han lykkedes med.

Romelu Lukaku – 6
Står for et godt indlæg, der fører til Uniteds 1-0 mål. Kæmpede godt alene. Gik desværre i stykker i starten af anden halvleg.