Sidste dans med Wenger: Fellaini reddede United

Manchester United tog for sidste gang mod Arsene Wenger, da franskmandens Arsenal søndag var på Old Trafford. Det blev til en United-sejr efter en skuffende præstation.

For sidste gang tog United imod klubbens nok største enkeltmands-rival de seneste mange år, da Arsené Wenger gæstede Old Trafford. Det var det helt store samtaleemne før kickoff.

Wenger havde med tanke på torsdagens returkamp i Europa League-semifinalen sendt et reservespækket mandskab på banen, og det gav fra start et åbent opgør.

Spillet bølgede fint frem og tilbage, men det var småt med de helt store muligheder. Efter et kvarter førte Pogba bolden frem ad banen, og efter Alexis havde ramt stolpen var franskmanden selv over returen tæt under mål. 1-0 til United.

Derefter var det igen lidt skiftende, men det var tydeligt, at Henrikh Mkhitaryan var i spillehumør, og det var flere gange den tidligere United-spiller, der drev spillet frem og skabte tingene for The Gunners. De Gea i Uniteds mål blev dog aldrig for alvor testet de første 45 minutter.

Det skulle dog ske fra starten af anden halvleg. Tidligere nævnte Henrikh Mkhitaryan var i godt humør, og i dag skulle han gøre det surt for sin tidligere klub, da han sikkert satte ind bold i mål efter oplæg fra Granit Xhaka.

Der var kampen igennem mange flashbacks til den ringe kamp, United spillede for 14 dage siden mod West Bromwich også på Old Trafford. Det foregik i et lavt tempo, mange berøringer på bolden og afleveringer til siden. 

Arsenals reservespækkede mandskab spillede imidlertid friskt til, og de kunne spille sig igennem til chancer. 

Til sidst var det dog indskiftede Marouane Fellaini, der kunne heade et Ashley Young-indlæg i mål, og så reddede den lange belgier dagen for United og Mourinho. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Arsenal

Næste artikel

Karakterbogen: Flere skuffende præstationer

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share