Karakterbogen: Flotte United-præstationer mod Burnley

Brandon Williams får af flere – også af os på Oldtrafford.dk – fidusbamsen ovenpå sejren mod Burnley.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

David de Gea – 6
Den spanske målmand fik oprejsning for sin blamage i forrige runde, da han leverede en pragtredning på et Burnley-forsøg fra kanten af feltet.

Ashley Young – 5
Har sine begrænsninger i det opbyggende spil, hvor en for langsom boldomgang er med til at hæmme Uniteds opbyggende spil, men han leverer en godkendt arbejdsindsats og lukker fint af i sin højre forsvarsside.

Harry Maguire – 7
Sammen med sin svenske makker i midterforsvaret stod Maguire igen fremragende. Denne gang imod Burnleys lidt konservative fodbold med en masse bolde og fysik, der blev pumpet ind i feltet. Var også godt med i det opbyggende spil flere gange.

Victor Lindelöf – 7
Det samme som sin makker. Det er en af de kampe, hvor man på forhånd kan frygte, at svenskeren vil komme til kort fysisk, men han stod godt imod mod Burnley. 

Brandon Williams – 8 (kampens spiller)
En kanonindsats af den unge back, der har taget et par store skridt både offensivt og defensivt de seneste måneder. Flot af venstrebacken, der uden tvivl puster Shaw i nakken.

Nemanja Matic – 6
Solid indsats af serberen der brugte sin rutine til at være en rolig klods på Uniteds centrale midtbane. Kom godt i vejen og fordelte spillet fint.

Fred – 8
Fantastiske Fred. Sikke en formopgang brasilianeren har gang i. Flest tacklinger og afleveringer af alle på banen siger en del. Flot kamp af den tidligere Shakhtar-spiller.

Daniel James – 8
Waliserens assist til Rashfords mål giver James en 8’er istedet for en 7’er. Den tidligere Swansea-spiller arbejder som altid stenhårdt, og så er han også en trussel både med og uden bold, når United angriber. Et glimrende køb af United.

Andreas Pereira – 7
Får en assist til Martials mål efter et flot pres, og netop presspillet exellerer midtbanespilleren virkelig i. Desværre er det – udover assisten – ikke altid nok han bidrager med i det opbyggende spil.

Anthony Martial – 8
Endnu en kamp med mål i støvlerne fra franskmanden, der forhåbentlig har fået kickstartet sæsonen efter et par skader i efteråret.

Marcus Rashford – 8
Er ligesom sin franske makker i angrebet brandvarm i øjeblikket, og han kommer på scoringstavlen igen. Det er lovende forud for januar måneds mange kampe.

Jesse Lingard og Luke Shaw er begge uden for bedømmelse.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Brandon Williams kåret som kampens spiller mod Burnley

Næste artikel

Dyche: Fejl kostede os kampen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share