Karakterbogen: Fremragende United-indsats på Etihad

Især skiller defensiven sig ud med flotte præstationer.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

Dean Henderson – 7
Sikker indsats af “vikaren” og det er kun til aller sidst, at keeperen måske ser en smule skidt ud ved en City-afslutning, som han kun halvklarer.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Som det jo efterhånden er blevet for vane, når United møder City så pakker Uniteds højreback Raheem Sterling fuldstændig ned. City-spilleren må efterhånden være godt træt af Wan-Bissaka.

Victor Lindelöf – 7
Det bliver måske lidt kedelig med alle de 7-taller, men det er også, hvad svenskeren gør sig fortjent til i dag, hvor han får hoved og ben først og imellem mange City-angreb.

Harry Maguire – 8
United-kaptajnen får også det store hoved først på rigtig mange ting, og han tager et stort ansvar i det defensive arbejde i dag.

Luke Shaw – 9 (kampens spiller)
Den mand altså. Det er virkelig fantastisk, hvad han har udviklet sig til i den her sæson. Bliver sat på røven af Mahrez ved en enkelt lejlighed, men offensivt er han igen fremragende, og han er tæt på at score et mål mere, udover det han bliver noteret for.

Fred – 6
Løber solen sort sammen med Scott McTominay, men i første halvleg var det, som om der var lidt problemer med at ramme de rigtige Manchester-spillere. Det blev bedre i anden.

Scott McTominay – 7
God arbejdsindsats af skotten der løser sin opgave rigtig flot. Har stor andel i, at City i anden halvleg ikke får tingene til at hønge sammen på samme måde som i første.

Daniel James – 6
En rigtig god arbejdsindsats af waliseren, der har haft en stor rolle på Uniteds hold de seneste uger. Offensivt er der dog ikke rigtigt nogle ting, der lykkes i dag.

Bruno Fernandes – 7
Det er måske et stort 7-tal, men det er nok fordi, vores forventninger til ham er så store. Scorer et mål på straffe, og han orkestrerer flere gode angreb.

Marcus Rashford – 5
Måske en smule hårdt, for han arbejder godt –  som resten af holdet – men det er for få gange, han truer Citys defensiv.

Anthony Martial – 8
Brænder en kæmpe chance, og det gør, han ikke får et 9-tal og dermed bider Shaw i bagdelen i kampen om man of the match-prisen. God arbejdsindsats af franskmanden, der også fremtvinger straffesparket.

Mason Greenwood (skiftet ind efter 73. minutter) – 6
Leverer et fint indhop, hvor han i et par kontrastød er med til at sætte Citys defensiv under pres.

Nemanja Matic og Brandon Williams uden for bedømmelse.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Guardiola: Vi fortjente måske ikke at tabe i dag

Næste artikel

Telegraph: Rashford undgår ledbåndsskade på hævet ankel

ANNONCE