Karakterbogen: God anden halvleg redder karaktererne

Både gode og dårlige præstationer i aftenens Champions League-opgør mod Villarreal. Læs karaktererne herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 8 (Kampens spiller)
Havde det ikke været for ham, havde Manchester United formentlig ikke overlevet første halvleg, hvor man ikke spillede nogen flot kamp. Havde et par Vintage David de Gea-redninger, som gør, at han helt fortjent løber med MOTM-prisen.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Spillede en ringe første halvleg, hvor Danjuma lavede gæk med ham flere gange. Var heller ikke så meget med fremme, som man kunne ønske sig. Spillede sig dog op i anden halvleg, hvilket redder ham op på en 4’er.

Harry Maguire – 7
Meget, meget bedre fra kaptajnen, der bøvler lidt med sit spil for klubholdet for tiden. I dag var han sikker på bolden, god i duellerne og lavede velsagtens ingen fejl. Mere af det, tak.

Victor Lindelöf – 7
Nogenlunde det samme kan man sige om Maguires svenske makker, der også fik afvist fint dernede.

Alex Telles – 6
Dygtigere til at komme med frem end sin backkollega, hvor han støttede fint op om hhv. Martial og Rashford. Skal dog gerne arbejde lidt på sine hjørnespark.

Scott McTominay – 5
Fin arbejdsindsats og god intensitet, som det jo altid er for skotten, men hans rolle i dag som enlig 6’er passede ham ikke. Specielt i første halvleg fik man næsten følelsen af, at han gemte sig, når United var i fase 1. Det er noget, en 6’er ALDRIG må. Spillede sig dog op.

Fred – 7
Bedre var det så for hans brasilianske midtbanekollega, som så ud til at få et lidt mere offensivt ansvar på venstre side af midtbanen. Han fik stor glæde af at få større frihed til at presse højt, hvilket blandt andet gav 1-0-målet. Rollen som 8’er i det system klæder ham meget.

Donny van de Beek – 4
På højre side af den nye midtbanekonstallation fik Donny van de Beek en sjælden start, og rent taktisk kunne jeg enormt godt lide, hvad Carrick prøvede at forløse med ham. Desværre var outputtet der bare ikke rigtigt for hollænderen i dag.

Jadon Sancho – 7
I første halvleg var han efter min mening for isoleret på kanten og blev ikke sat i scene, men som Bruno og Rashford blev sat ind, indgik han med det samme i kombinationerne og blev farlig. Det resulterede også i hans debutmål for United, og den slags præstationer udløser et 7-tal.

Anthony Martial – 3
Jeg jublede lidt for mig selv, da jeg så, han fik lov til at starte inde på venstrekanten. Der synes jeg, han er bedst. Men han var uden selvtillid og lignede desværre en, der har mistet en del af sin eksplosivitet.

Cristiano Ronaldo – 7
Ja, det var ikke alt, der lykkedes for ham, men han scorede et mål og var med i opspillet til 2-0-målet, som Sancho lavede. Så skal man vel egentlig ikke levere ret meget mere som angriber.

Indskiftere:

Bruno Fernandes – 7
Bruno Fernandes kom ind på Van de Beeks efterladte 8’er-rolle, og det klædte Uniteds spil at få en så dygtig boldspiller med i opspillet, når McTominay og Fred ikke excellerer på det parameter. Leverede også assisten til Sanchos mål.

Marcus Rashford – 7
United manglede virkelig en, der kunne strække Villarreal dybt, og er der nogen i Uniteds trup, der kan det, er det Rashford, og han gjorde af flere gange ondt på Villarreal med sine dybdeløb. Et af det resulterede også i et mål.

Nemanja Matic og Juan Mata er udenfor bedømmelse.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Debutsejr til Carrick sender United videre i Champions League

Næste artikel

Maguire efter sikret CL-avancement: Det er kæmpestort for vores sæson

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share