Maguire efter sikret CL-avancement: Det er kæmpestort for vores sæson

Manchester United kaptajnen mente at holdet tog en stor skalp i dag for at komme videre efter fyringen af Solskjær.

Aftenens sejr over Villareal var mere end blot en sejr, som sikrede Manchester United en plads i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Ifølge Uniteds kaptajn, Harry Maguire, var det også en sejr, som havde stor betydning for den resterende del af sæsonen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er kæmpestort for vores sæson. De sidste par måneder har ikke været i nærheden af godt nok, og vi havde brug for et resultat for sæsonen og for vores fans, siger Maguire til BT-Sport.

Nogen køn sejr var det ikke. Og i store dele af kampen var United ikke nogen betydelig trussel for Rulli i Villareal buret. Og ifølge kaptajnen var det vigtigste at være med i kampen til den skulle afgøres.

– Det var hårdt og edgy i første halvleg. Det var vigtigt for os at forblive inde i kampen, og jeg synes, gutterne, der blev skiftet ind hjalp os betydeligt med at skubbe på, og præstationen i anden halvleg var rigtig god, udtaler Maguire om kampforløbet.

Som Maguire nævner ovenfor blev udtrykket ændret gevaldigt i pausen. Her snakkede holdet ifølge Maguire om, hvordan man skulle spille uden den frygt, som syntes at have præget holdet inden pausen.

– Vi vil gerne heletiden være på den forreste fod og aggresive, og i første halvleg spillede vi måske med for meget frygt. Men vi talte om det, og det første mål kom fra presspil, fortæller Maguire.

Med aftenens sejr er videre avancement fra gruppespillet nu sikret. Dog er gruppens førsteplads stadig i spil i gruppespillets sidste spillerunde, hvor United tager i mod Young Boys.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: God anden halvleg redder karaktererne

Næste artikel

Carrick om manager-debut: Den her er til Ole

ANNONCE