Karakterbogen: Gode offensive præstationer i United-comeback

Christiano Ronaldo satte prikken over i’et, da han fuldendte Uniteds 3-2-comeback mod Atalanta.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 7

Har ingen chance ved nogle af Atalantas mål. Disker op med en god dobbelt-redning, og er ellers sikker i sine redninger.

Aaron Wan-Bissaka – 7

Nok den bedste af de fire bagerste. Bryder spillet godt, og får taget nogle gode løb – dog nogle med mere slutprodukt end andre.

Victor Lindelöf – 5

Lindelöf må se sig lidt ude af position til tider. Det ender desværre med at være mindre kønt. Bliver fuldstændig overmanden af Zapata i en situation, hvor han ellers er på den rigtige side af manden.

Harry Maguire – 6

Maguires karakter bliver selvfølgelig trukket op af hans scoring, for det har ikke været den samme kaptajn, United har fået tilbage efter hans skade. Prøvede mærkværdigt at opstille en offsidefælle ved første mål, og ender med ikke at markere nogen ved andet Atalanta-mål.

Luke Shaw – 5

Gode offensive løb af Shaw. Dejligt at se ham sprinte frem og tilbage i hans venstreside. Dog må Shaw påtage sig et stort ansvar ved Atalantas andet mål, hvor han mistimer sit hop. Derudover ser han lidt sløv ud ved 1-0-målet.

Scott McTominay (Ud 66′) – 5

En smule anonym i dagens kamp. Har et par glimrende løb og et skud på stolpen, men ellers ikke noget nævneværdigt af skotten.

Fred (Ud 88′) – 7

Hvor er det uheldigt, at Fred simpelthen bare ikke kan ramme målet med sit højreben. Er rigtig mange steder på banen i dag, hvor han tager nogle fede offensive løb. Er bevægelig i opspillet, og får løst midtbanedynamikken godt, da Pogba kommer ind.

Mason Greenwood (Ud 73′) – 8

Unge Mason spiller fodbold som en voksen mand. Det er helt vildt at se, hvordan Greenwood er blevet moden i hans spil. Fremragende til at tage bolden til sig, og behandler bolden rigtig godt. Stort overblik, og smider meget få bolde væk.

Bruno Fernandes – 7

To fuldstændig forskellige halvlege af Bruno. Er en skygge af sig selv i første havleg, hvor det nærmest kun er hver tredje aflevering, der er præcis. Kommer dog ud til anden halvleg med de rigtige støvler på, hvor han igen leverer fremragende bolde til sine offensive profiler.

Marcus Rashford (Ud 66′) – 8 (Kampens Spiller)

Rashy er tilbage! Dejligt at se den bevægelse, man får fra ham. Han finder alle rummende bag Atalanta-forsvaret. Får kun sparket en enkelt i nettet og virker lidt uskarp efter hans skade, men skaber så meget ravage, at han får min Kampens Spiller i dag.

Christiano Ronaldo – 7

Dejligt med endnu en scoring af portugiseren. Ronaldo gør det egentlig godt, når han er på bolden. Problemet er bare, at han ikke søger den nok. Der mangler lidt af den bevægelse, som Cavani har. Det virker dog som om, at han fik lidt motivation i anden halvleg, hvor han bl.a. tager en 50 meters defensiv sprint.

Paul Pogba (Ind 66′) – 7

Godt indhop af Pogba, der hele tiden skaber plads til sig selv på midten, og kommer med gode afleveringer.

Edinson Cavani (Ind 66′) – 6

Arbejdshesten kommer ind og løber solen sort igen. Får hovedet på, før at Maguire sparker bolden ind. Derudover skaber han bare en masse plads med sine løb, som er beundringsværdige.

Jadon Sancho (Ind 73′) – UB

Nemanja Matic (Ind 88′) – UB

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Solskjær tilegner comeback-sejr til Stretford End og 'verdens bedste fans'

Næste artikel

Maguire: Vi gjorde det svært for os selv, men fortjente sejren i sidste ende

ANNONCE