Maguire: Vi gjorde det svært for os selv, men fortjente sejren i sidste ende

Ifølge englænderen var det bestemt ikke ufortjent, at United trak sig sejrrigt fra aftenens kamp – på trods af to dumme indkasserede mål.

Uniteds kaptajn var naturligvis en glad mand efter aftenens dramatisk comeback mod Atalanta, men ærgede sig også over de to – ifølge ham – dumme mål, som holdet lukkede ind i første halvleg.

– I færste halvleg lukkede vi to dumme mål ind. De spillede et hurtigt frispark ved det første mål, og fangede os på det, og det andet var på en dødbold, hvor vi ikke må lukke mål ind. Vi skabte faktisk en masse chancer i første halvleg, så til pause vidste vi, at det næste mål ville blive afgørende. Vi fik det mål, vi havde brug for – og fortjente – og i sidste ende fortjente vi at vinde i dag, udtaler Maguire til BT Sport.

Cristiano Ronaldo scorede målet til 3-2, som fik Old Trafford til at eksplodere, og Maguire havde naturligvis også pæne ord at sige om bassen og manden bag.

– Jeg havde øje på det [Ronaldos mål] hele vejen. Afsættet. Timingen. Det var perfekt, lige i hjørnet. Vi ser det dag ind og dag ud til træning, og på de mål han har scoret gennem sin karriere. Han bidrog med endnu et vanvittig vigtigt mål i Champions League igen i aften, siger Maguire om hans holdkammerats scoring.

Og vigtig var scoringen. For med sejren i dag finder Manchester United sig nu en anelse bedre til rette i Gruppe F, hvor man indtager førstepladsen efter at have mødt alle tre hold i gruppen.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Gode offensive præstationer i United-comeback

Næste artikel

Rashford usikker til North West Derby

ANNONCE