Solskjær tilegner comeback-sejr til Stretford End og ‘verdens bedste fans’

Det var fansenes tro på tingene, der fik United-spillerne til at blive ved i anden halvleg, fortæller Solskjær.

Det var det nye sangafsnit, der løftede United-spillerne frem mod comebacket mod Atalanta ifølge Ole Gunnar Solskjær, som ikke vil høre tale om, at United-spillerne først i anden halvleg spillede for ham.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Undervejs i interviewet kunne man høre “Who put the ball in the germans net”-chanten gjalde ned mod banen.

– Fansene er en stor del af denne klub, den sektion der fik spillerne til at blive ved med den tro, de havde. Det er sådan, man gør hos Manchester United på en Champions League-aften. Det er verdens bedste fans lige der, siger han til BT Sport og fortæller lidt om pausesnakken.

– Jeg sagde, at vi skulle sørge for at få det næste mål, for så vinder vi kampen, det var jeg ret sikker på. Det handlede om at udnytte vores chancer, siger han.

Reporteren fra BT spurgte Solskjær, og United-spillerne spillede for ham i anden halvleg, og det blev nordmanden rasende over.

– Det skal du ikke engang begynde på, du skal ikke være respektløs overfor spillerne. De spiller for Manchester United, og de ved, de er de heldigste mænd i verden, siger han.

Der er folk både blandt journalister og fans, der har savnet noget bid fra Ole Gunnar Solskjær. Det man argumentere for kom på en mindeværdig Champions League aften på Old Trafford.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Vanvids-comeback sikrer United sejr mod Atalanta

Næste artikel

Karakterbogen: Gode offensive præstationer i United-comeback

ANNONCE