Karakterbogen: Herrera helt i top

United vandt 2-1 over Tottenham og er klar til finalen i FA Cuppen, se vores spillerkarakterer her.

United vandt aftenens brag på Wembley 2-1, og er klar til FA Cup-finalen. Dermed er der stadig mulighed for at slutte sæsonen med et trofæ. Se vores bedømmelse af dagens præstationer her.

David de Gea – 8
Blev aldrig sat på de helt store prøvelser, og måtte derfor ikke hive nogle af de efterhånden klassiske afgørende redninger frem. Han havde fint styr på de forsøg Spurs kom med, og var chanceløs på scoringen.

Antonio Valencia – 7
Virkede ikke helt i topgear, men havde som udgangspunkt fint styr på Son i Tottenhams venstre side. Deltog ikke så meget i det offensive spil, og måtte udgå med det der lignede krampe.

Ashley Young – 6
Bør vel gøre det bedre i forbindelse med Tottenhams scoring, og har nogle boldtab undervejs i opgøret. Spiller sig lidt op efterhånden som kampen skrider frem, men ikke en af backens bedste præstationer i dag.

Phil Jones – 8
Flot kamp af Jones, der i størstedelen af kampen har fuldstændig styr på Harry Kane. Er god til at skubbe op og følge med Kane, som ikke fik mange muligheder for at komme på tavlen i dag. Solid præstation.

Chris Smalling – 8
Præcis som sin makker i forsvaret, havde Smalling styr på Tottenhams offensive kræfter, og spiller i dag en god kamp. Ingen af de to stoppere gør det sværere end nødvendigt, og spiller en god defensiv kamp.

Nemanja Matic – 7
Havde problemer i starten af opgøret med Eriksen, Alli og co, og man frygtede lidt en gentagelse af kampen i januar hvor Matic fuldstændig blev overspillet. Han formåede at spille sig op og fik bedre styr på tropperne efterhånden som kampen skred frem.

Ander Herrera – 9 (Man of the Match)
Der skal mere end et mål til at sikre sig titlen som kampens spiller. Herrera spillede en stor kamp i dag, og virkede tilbage på det niveau vi kender ham fra sidste sæson. Han fightede og var ekstrem vigtig i arbejdet med at lukke ned for de rum foran United-feltet som Spurs normalt er så gode til at udnytte.

Ja, der var småfejl undervejs med et par fjollede frispark og boldtab, men generelt en super disciplineret og god præstation af Herrera. Og så gør det jo ikke noget, at krone det hele med et sejrsmål efter et fantastisk flot løb frem i banen.

Paul Pogba – 7
Hele tiden under lup fra fans og medier. Men i dag gør franskmanden vel i lange perioder det han skal, og leverer en rigtig flot assist til udligningen i første halvleg. Startede sløvt, men efter det første kvarters tid var det en glimrende Pogba vi så i dag.

Jesse Lingard – 7
Knokler hårdt for holdet og tager mange gode løb, både for at lukke ned for modstanderne og for at skabe plads til sig selv og medspillerne i offensiven. Kommer frem til flere halve muligheder, men mon ikke han gemmer sit “Wembley-moment” til finalen.

Alexis Sanchez – 8
Har været stærkt kritiseret i ugens løb, men leverede varen i dag. En trussel foran mål ved flere lejligheder, arbejder hårdt for holdet i begge retninger, og scorer et rigtig flot mål. God kamp af chileneren.

Romelu Lukaku – 7
Til tider ret alene på toppen, men arbejder hårdt kampen igennem for holdet. Kan med lidt held komme på tavlen i dag, men manglede lige det sidste. God indsats, men savnede til tider lidt bedre og hurtigere bolde at arbejde med.

Matteo Darmian – Uden for bedømmelse

Marcus Rashford – Uden for bedømmelse

Marouane Fellaini – Uden for bedømmelse

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United er i finalen

Næste artikel

Mourinho: For meget kritik

Relaterede artikler
Total
0
Share