Mourinho: For meget kritik

Mourinho mener sejren er meget fortjent og maner den heftige kritik til jorden.

Manchester United har netop sikret sig den første billet til årets semifinale, og ligger lunt i svinget til en anden plads i årets Premier League. En klar forbedring i forhold til sidste sæsons 6. plads.

Mourinho talte efter kampen til BBC Sport, og gav udtryk for sejren var velfortjent.

– Vi fortjente det. Hvis man inddeler kampen i perioder, var vi det bedste hold i mange af de perioder. Selv da de havde bolden vandt vi. Vi ar i total kontrol, sagde Mourinho efter kampen til BBC Sport.

Mourinho var dog ikke tilfreds med dele af første halvleg, hvor United også de første 25 minutter, kom under et voldsomt Tottenham pres.

– Vi mistede kontrol efter deres første scoring. Ved halvleg talte vi sammen – vi kom sent ud til anden halvleg fordi vi talte meget – og samlede os. I forhold til vi spillede væk hjemmefra, var supporten fenæmonal.

– Vi burde spørgs os selv, hvorfor der har været så meget kritik af os? Vi kan slutte anden bedst med seks point mere ned til nummer to. At gøre det med så mange fantastske hold vi skal spille mod, er en bedrift for et hold, der ikke kunne gøre et for få år siden.

– Derudover vil det være den tredje finale for Manchester United på fire år. Så, måske er der for meget kritik.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Karakterbogen: Herrera helt i top

Næste artikel

Se målene fra aftens sejr!

ANNONCE