Rashford mod Aston Villa

Karakterbogen: Rashford dumper stort, og forsvarsklippe scorer højt

En tæt på ideløs præstation var nok til en 1-0-sejr over Aston Villa. Forsvaret var bedst, og især Rashford dumper i angrebet.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 8

Det var et svært valg mellem dagens ‘Kampens spiller’, og De Gea var en af de tre kandidater. Utrolig sikker endnu en gang, og laver flere rigtig gode redninger, der holder Aston Villa fra scoring. Det nærmeste han kommer på en fejl, er da han ved et udkast rammer Watkins og bolden efterfølgende ryger ud til Shaw.

Diogo Dalot – 7

Dejligt at se Dalot komme i gang – også i det defensive. Ser meget mere forsvarskyndig ud i dag, og hvis han holder niveauet oppe, må Wan Bissaka se langt efter en startplads. Falder lidt ud i anden halvleg sammen med resten af holdet, men en mere end godkendt præstation fra portugiseren.

Victor Lindelöf – 4

Uha Victor. Det var godt nok ikke lige din dag. Har en frygtelig skinnebenstæmning i første halvleg. Og af flere omgange hopper bolden over ham. Bliver totalt outmatchet fysisk af Watkins og Ings i flere situationer. En kamp til glemmebogen fra ‘Iceman’.

Raphaël Varane – 8 (Kampens spiller)

Kvalitet kan ikke diskuteres. Varane er en forsvarsklippe i dag. Det begejstrer mig, at vi har en forsvarsspiller, der er så boldsikker. Han har overblikket og kvaliteten til at spille bolden ud af pressede situationer. Derudover kommer han på tværs af stort set alle høje bolde i dag. Har en eller to episoder i starten af anden halvleg, hvor han kommer på den forkerte side, men ender med at fange bolden alligevel. Spiller derudover ved siden af en dårligt spillende Lindelöf. Ikke en let opgave i dag.

Luke Shaw – 6

En stabil præstation af Luke Shaw. Han har et par gode forsvarskationer, hvor han blandt andet for smidt lidt rundt på McGinn. Derudover et par gode offensive løb, hvor han ellers deler græs med Rashford, der ikke valgte at møde mentalt op til dagens kamp.

Scott McTominay – 7

Længe i første halvleg så det ud til, at McTominay endnu en gang skulle stjæle min ‘Kampens Spiller’. Igen er han enormt farligt offensiv, hvor han pludseligt har fået skudfærdigheder, der ligner Scholes’. Derudover lægger han nogle sukkerbolde på tværs af banen i dag, og ser egentlig rimelig god ud i pasningsspillet. Det ændrer sig lidt i anden halvleg, hvor Uniteds midtbane bliver løbet lidt over af Villas tremandsmidtbane. Derfor må Scott nøjes med en 7’er.

Fred – 6

Bliver ligesom McTominay løbet lidt over på midtbanen. En meget middelmådig præstation af brasilianeren. Dog får han lige trukket karakteren en enkelt op for den sukkerbold, han serverer til McTominay ved 1-0-målet.

Mason Greenwood – 6

Det er en ung mand med masser energi, der løber i Uniteds højre side. Greenwood bliver ved med at prøve, og det føles som om, at han ved hver kamp lægger noget nyt i hans spil. Han udfordrer godt og kommer langt ned i banen og spilfordeler. Derudover laver han nogle modne beslutninger i dag, hvor han holder på bolden fremfor at drible fremad i en forsvarsmur. Dejligt at se gåpåmod med en snært at modenhed.

Bruno Fernandes – 5 (ud 86′)

En rimelig stille kamp af Bruno, der som altid kæmper godt og løber solen sort. Han lægger de rigtig afleveringer, men han bliver ikke kampafgørende i dag. Derfor bliver det en middelmådig karakter til vores portugisiske ‘magnifico’.

Edinson Cavani – 6 (ud 72′)

Han bliver ved med at gro på mig, Edinson. Opsnapper bolde til højre og venstre og udviser stor aggressivitet. Han giver noget andet end Ronaldo gør – og det hjælper tit, når United har brug for en der spæner rundt oppe foran og danner noget bevægelse.

Marcus Rashford – 2 (ud 86′)

Jeg er helt ærligt i tvivl, om jeg overhovedet kan luske ham op på en 2’er, men et par gode løb og et afrettet skud blev nok til, at han ikke får den ultimative bundkarakter. Man vidste godt, at hans spil har været i forfald på det seneste, men det gjorde næsten ondt, at se sådan en hjerteløs og rædderlig præstation fra vores homegrown superstjerne. Kom nu i form igen, Rashy!

Donny van de Beek – 5 (ind 72′)

Utrolig middelmådigt. Bidrager ikke med det store efter han kommer ind. Måske fordi United rimelig meget giver op på det offensive fodbold.

Jesse Lingard – UB (ind 86′)

Anthony Elanga – UB (ind 86′)

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
19
Shares
Forrige artikel
Ralf Rangnick

Rangnick savner stadigvæk bedre United-præstation

Næste artikel
Steven Gerrard

Gerrard kritiserer brug af VAR: Det tager for lang tid

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
19
Share