Ralf Rangnick

Rangnick savner stadigvæk bedre United-præstation

Rangnick efterlyser igen forbedringer fra sit United-mandskab.

Ralf Rangnick er bevidst om, at han ville lyve for folk, hvis han siger, United præsterer perfekt for tiden. Det gør han klart efter aftenens smalle sejr mod Aston Villa i FA Cuppen.

– Vi har stadigvæk en del ting, vi kan gøre bedre men i dag var det vigtigt med et clean sheet, og vi stod godt sammen. Vi skal udvikle os til et hold, der holder målet rent, og det gjorde vi i dag, men vi må også sige, at De Gea stod en god kamp, siger tyskeren til BBC.

Aston Villa havde, som Rangnick antyder, deres chancer for at komme på tavlen, mens det var svært at få øje på perioder i kampen, hvor United lagde pres på modstanderen. Og Uniteds midlertidige træner savnede noget skarphed i holdets omstillinger.

– Vi kunne have fået meget mere ud af de situationer, og vi tog de forkerte beslutninger. Men da vi skiftede til en diamant på midtbanen, fik vi mere kontrol, siger han.

Udover David De Gea har Rangnick også pæne ord på på vejen til matchvinder Scott McTominay.

– Han er akademispiller, og hans energi er fantastisk. Nu er han også begyndt at score mål og viser lederevner – jeg er ikke overrasket, hvis han er anfører for den her klub om nogle år, siger Rangnick.

Manchester United skal møde Middlesbrough i næste runde af FA Cuppen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
1
Shares
Forrige artikel
Varane mod Aston Villa

Varane: Vi var kompakte og gjorde det ikke nemt for dem

Næste artikel
Rashford mod Aston Villa

Karakterbogen: Rashford dumper stort, og forsvarsklippe scorer højt

Relaterede artikler
Total
1
Share