Karakterbogen: Ronaldo viser igen, igen sin klasse

Manchester United spillede en rigtig fin kamp, da holdet vandt 3-2 over Arsenal torsdag aften.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 7

Var på ingen måde skyld i nogen af Arsenals mål, og han havde desuden flere fine redninger ellers.

Diogo Dalot – 6

Dalot gjorde det, han var sat på banen for. Havde okay styr på Smith Rowe og Saka og viste fine offensive takter.

Victor Lindelöf – 5

Spillede en fin kamp i dag, og han var ikke decideret skyld i nogen af Arsenals mål. Viste lidt usikkerhed et par gange.

Harry Maguire – 6

Tæt på at være Uniteds farligste mand i første halvleg med flere halvdårlige afslutninger fra 20-30 meter. Pænt solid i defensiven og clearede mange bolde fra eget felt. Igen lukker de stadig to mål ind.

Alex Telles – 7

Ikke meget at skrive om vedrørende Telles, men han spillede faktisk fint. Gjorde et rigtig godt stykke arbejde og havde godt styr på Martinelli.

Fred – 5

Fred var involveret i stort set alt i kampen. Lige så godt han spillede mod Chelsea i weekenden, lige så dårlig var han i særligt første halvleg af kampen. Han leverede en fin assist til Bruno, men var til gengæld uheldigt impliceret i begge Arsenals mål. Senere trak han det straffespark, der resulterede i Uniteds 3-2 scoring. Det trækker lidt op.

Scott Mctominay – 6

Havde en anonym rolle i kampen i dag, men han kæmpede fint inde på midten og var ofte grunden til, at United ofte havde overtallet.

Bruno Fernandes – 6

Scorede et flot mål i slutningen af første halvleg. Var desuden involveret fint i spillet i mange situationer, men ellers så vi ikke meget til ham.

Jadon Sancho – 5

Ikke meget vi ser til Sancho i dag. Han var involveret i meget af spillet, men det var uden slutprodukt.

Marcus Rashford – 5

Leverede en flot assist på et fladt indlæg til Cristiano Ronaldos mål i starten af anden halvleg. Ellers ret usynlig.

Cristiano Ronaldo – 8 (kampens spiller)

Han var usynlig i første halvleg, men kort inde i anden halvleg scorede han sit mål nummer 800 i karrieren. Senere eksekverede han sikkert et straffespark. Det fortæller alt om hans kvaliteter. Han står det rigtige sted hver gang; en rigtig måltyv. Verdensklasse!