Karakterbogen: Stor forskel på kvalitet hos brasilianerne på midten

Det var gode United-takter, der blev vist i dag, men skarpheden var der ikke. Derfor scorer holdet, og især defensive, rimelig høje point i dag.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 7

De Gea har sådan set intet at lave, og derfor er det svært at bedømme ham. Men United vinder kampen, og han får et cleansheet, så det bliver altså til en overmiddel til spanieren.

Diogo Dalot – 6

Også en fin kamp af Dalot, der er meget med i det offensive. Dog er indlæggende ikke skarpe nok, hvilket var en tendens fra store dele af United-holdet.

Victor Lindelöf – 8

Svært at sætte en finger på. Omonia er stort set ufarlige og bliver holdt væk fra alting.

Lisandro Martinez – 8

Meget ligesom Lindelöf, så er der ikke meget at kritiserer. Martinez kvitterer endda også med et par offensive løb, hvor han bryder banen godt.

Tyrell Malacia (Ud 60′) – 7 

Malacia så god ud, efter han lige har haft et dyk i form på det seneste. Fungerer godt som den her ekstra midtbanespiller i opspillet, hvor han nærmest helt bytter plads med Fred.

Casemiro (Ud 81′) – 8 (Kampens spiller)

Casemiro har fundet fodfæstet på Old Trafford. Det er jo helt uvant for en United-fan at se den ro, som han bringer til spillet. Derudover så er der flere hans milimeterpræcise afleveringer, som fuldstændig splitter Omonia-forsvaret ad. En rigtig god kamp af brasilianeren, der måske lidt kontroversielt gør sig fortjen til min Man of the Match.

Fred (Ud 70′) – 5

Fred er god og bringer nogle gode offensive løb, men han er klart den spiller, der gør sig mest negativt bemærket i dag. Han har et kæmpe boldtab på midten, som han er vanvittig heldig ikke ender i et mål pga. uopmærksomhed hos en Omonia-angriber.

Anthony (Ud 60′) – 7

Dejligt fart af Anthony, der viser nogle hurtige føder frem og virkelig kæmper. Formår heller ikke at komme på tavlen og har også et par sjuskede indlæg. Dog skylder Fred ham nok en kold øl på Copacabana i landsholdspausen, da Anthony lægger et konge indlæg lige i panden på ham.

Bruno Fernandes – 6

Ikke smukt af Bruno Fernandes. Han formår igen ikke at ramme sit nivuea, og han sjusker med både skud og indlæg. Får flere gange serveret en perfekt bold, men skyder den fem meter over mål. Dog deltager han stadig meget i opspillet, hvor han er vigtig, samt løber solen sort.

Marcus Rashford – 5

Det er så svært med Rashford nogle gange. For han spiller egentlig en god kamp, hvor han kommer til så vanvittig mange chancer. Men igen ser vi nogle af de ting, der givet Manchester United-fans mareridt i flere sæsoner nu. Han er så vanvittigt uskarp til tider, og han skal simpelthen lave mindst to mål i dag.

Cristiano Ronaldo – 5

Ikke meget at komme efter fra Ronaldo. Han har et par skud på mål, og han deltager egentlig okay i det opbyggende spil, men det blev ikke forløst for ham. Får ikke hjælp af, at mange medspillere ikke formår at sætte kvalitet på indlæggende.

Indskiftere:

Luke Shaw (Ind 60′) – 6

Shaw kommer ind og får skabt noget på venstrekanten, men det bliver aldrig fuldstændig farligt. Har et par gode seancer med Sancho.

Jadon Sancho (Ind 60′) – 7

Sancho viser hurtige føder og kommer ind med noget speed og direktehed. Kvitterer med en assist til sidst.

Christian Eriksen (Ind 70′) – UB

Scott McTominay (Ind 81′) – 8

Jeg bliver nødt til at give McTominay en karakter, selvom jeg normalt ville lade være med kun 10 minutters spil. Men McSauce gør det, der føltes umuligt og scorer det afgørende mål. Derfor får han en god 8’er med hjem og varme sig på.

Forrige artikel

McTominay: Deres målmand var i en klasse for sig

Næste artikel

Ubekymret Ten Hag: Må give holdet et kompliment

ANNONCE