Karakterbogen: Superkamp af Sancho

Læs vores karakterbog efter eftermiddagens sejr mod Leeds herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 5

Har et par gode indgreb, som trækker op, men han skal også tage Rodrigos 2-1-mål.

Aaron Wan-Bissaka – 4

Dårlig kamp af AWB, der i virkeligheden er heldig med at kæmpe sig op på et 4-tal. Dårlig positioneringer og elendig frem ad banen. Gode tacklinger, dog.

Victor Lindelöf – 6

Havde et godt drive fremad ved Bruno Fernandes’ mål, men ser også en smule usikker ud i situationer. Alt i alt en fin præstation – og så ender man på en 6’er.

Harry Maguire – 7

Meget af det samme kan man sige om svenskerens makker i forsvaret, men i og med, at Maguire endelig får headet et hovedstød i rusen, går han en karakter op.

Luke Shaw – 6
Mistede sin mand på 2-2-målet, men har en stor andel i Sanchos store kamp, og det trækker op til et 6-tal.

Scott McTominay – 4

Kæmper godt rundt og rydder op på midtbanen, men mister bolden alt for meget, både i for langsom boldomgang og dårlige afleveringer. Hvilken spiller, han ville være, hvis han konsekvent spillede simpelt.

Paul Pogba – 5

Meget af det samme kan siges om franskmanden. Havde et par driblinger, der viste hans kæmpe klasse – skulle blandt andet også have haft en assist til Ronaldo – men smider også bolden for meget væk. Fortjent, at han blev taget ud efter en time.

Jesse Lingard – 4

Gjorde mig glad, at han endelig fik sin start for United, men udover et par gode presløb lykkedes det ikke rigtigt for ham i dag.

Bruno Fernandes – 7

Er hjertet bag vores pres- og angrebsspil, og krydrer en ellers ikke perfekt præstation med et fint mål. Kritikken om, at han ikke er i form, er ikke en, jeg køber. Vores vigtigste spiller.

Jadon Sancho – 8 (Kampens spiller)

Jeg spurgte resten af OldTrafford.dk-crewet, om det var for meget at smide ham op på en 9’er. Det var det ganske vist. Men det ændrer intet på, at han var Uniteds kreative hjerne, manden bag to mål og kampens bedste spiller.

Cristiano Ronaldo – 3

Fra en kongekamp til en elendig præstation. Sancho og hans holdkammerater kunne givetvis have haft endnu flere assist, hvis Ronaldo var på sit game, men udover at være hamrende uskarp, var han også uinspirerende og valgte sjældent den rigtige løsning i dag. Hvis bare, Cavani ikke holdt fri konstant, så vi havde et alternativ til portugiseren…

Indskiftere:

Fred – 8
Havde noget nær det perfekte indhop. Masser af energi, gode drives med bolden og kvitterede endda med et flot mål. Han bliver svær at udelade mod Atlético i midtugen.

Anthony Elanga – 7

Brændte en kæmpestor chance, men scorede så også på sin næste, og brugte sin jubel på at juble hånligt mod Leeds-fansene. Ham har jeg svært ved ikke at holde lidt af.

Raphael Varane er udenfor bedømmelse.

Forrige artikel
Harry Maguire header et hjørnespark i kassen mod Leeds

Maguire efter hjørnesparksscoring: Jeg har været flov

Næste artikel

Rangnick stolt af hård holdindsats

ANNONCE