Rangnick stolt af hård holdindsats

Efter 4-2-sejren mod Leeds er United-manager, Ralf Rangnick, stolt af holdets indsats og mentalitet. Han fremhæver blandt andet modreaktionen til Leeds udligning.

Det blev til en udebanesejr til Manchester United i en af sæsonens mest underholdende kampe. Det var trods store mængder regn, og et Leeds comeback i starten af anden halvleg. Og Rangnick er stolt over den slid, som holdet viste i dagens opgør.

– Kampe som den i dag kan kun vindes, hvis man spiller og har mentaliteten som et hold. Udover de tre point, er det det, der er vigtigst for mig. Det var ikke kun vigtigt, vi vandt, men også den måde vi reagerede på, efter de udlignede til 2-2.

Og det tog kun Leeds omkring to minutter at vende kampen fra 0-2 til 2-2. Det fortæller Rangnick også rystede spillerne.

– Det tog os lige fem minutter at komme os, og så var reaktionen god. Vi viste modenhed og fortjente også at vinde kampen.

Efter en hård takling af Junior Firpo i de sidste minutter måtte Elanga gå i græsset, og det startede turmult på banen. Efter en klynge dannede sig, kunne man på Tv-billederne se Rangnick stående midt på banen. Det var ifølge tyskeren en reaktion på, at tingene lige skulle køles ned.

– Atmosfæreren var fantastisk, og derfor må man nogen gange køle tingene ned på banen. Det var, hvad jeg gjorde, da jeg gik ud på banen. Jeg ville ikke have, at noget skulle ske – ingen røde eller gule kort.

Du kan se alle målene fra det hæsblæsende derby herunder:

Forrige artikel

Karakterbogen: Superkamp af Sancho

Næste artikel
Anthony Elanga jubler efter sin 4-2-scoring på Elland Road

Rangnick om Fred og Elanga: To fantastisk, energiske spillere

ANNONCE