Karakterbogen: Titlen som kampens spiller var meget billigt til salg

Titlen som kampens spiller var billigt til salg ovenpå aftenens pinlige exit fra Ligacuppen. En kantspiller løber dog for en gangs skyld med æren, efter at han spillede sig gevaldigt op i løbet af kampen.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

André Onana – 6 

Han er fabelagtig med bolden ved fødderne. Han har fået den selvtillid tilbage, som en række koks i starten af sæsonen kostede ham i de efterfølgende kampe. Dejligt at se. Han kan intet gøre ved de tre mål i dag og er derfor undskyldt. Men når man taber 0-3 kan man allerhøjest få et 6-tal som målmand.

Diogo Dalot (Ud 46′) – 2 

Han har indiskutabelt sine forcer i det offensive spil. I dag koster hans mangler i den modsatte ende rigtig dyrt. Han kigger fodbold ved åbningsmålet og opdager alt for sent, at Almiron løber i ryggen på ham. Bliver overspillet i sekvensen, der leder op til 0-2, og får ikke afviklet situationen. Bliver fortjent taget ud i pausen.

Victor Lindelöf – 4 

Harry Maguire – 4 

Lidt den samme historie som med Lindelöf. Han spiller jo ikke en dårlig fodboldkamp, men han forhindrer omvendt heller ikke en scoring. Igen i dag var han sikker i sin boldomgang.
Sergio Reguilón – 4 

Dejligt at have en venstrebenet spiller tilbage på den position. Han leverer en middelmådig indsats uden graverende fejl i dag, men han er samtidig en del af en bagkæde, som lukker tre mål ind. Derudover sparker han bolden væk og modtager et gult kort. Den opførsel koster i min bog.

Casemiro (Ud 46′) – 3 

Brasilianeren bar anførerbindet i dag, og han havde meget at bevise oven på en personligt undervældende sæsonstart. Han indkasserede et tidligt gult kort, da han to gange på kort tid bremsede Newcastle på kanten af Uniteds felt. I boldbesiddelse forsøgte han sig endnu en gang med flere mærkværdige afleveringer.

Hannibal Mejbri (Ud 65′) – 4

Har ikke fået spilletid for United, siden han blev flået ud i pausen i hjemmekampen mod Galatasaray før landskampspausen. Han var opsat på at vise sig frem – desværre lidt for opsat. Han kæmper med alt han har, og når han presser, gør han det altid i sprint – det elsker jeg. Der manglede dog kvalitet og omtanke i mange aktioner i dag.

Antony – 6 (Kampens spiller) 

Horribel start på kampen med flere unødvendige boldtab. Han begyndte dog at gøre det mere simpelt, da United kom bagud, og han spillede sig op i løbet af kampen. Antony var de røde djævles eneste farlige indslag i aften, hvilket giver ham titlen som kampens spiller.

Mason Mount – 5

Han lader Livramento passere ham alt for nemt ved Newcastles føringsmål. Udover det mener jeg, at han bidrog med flere gode offensive aktioner. Hans dynamik skaber noget tempo og bevægelse i Uniteds spil.

Alejandro Garnacho (Ud 65′) – 3

Forfærdeligt boldtab ved scoringen til 0-1. Du bliver simpelthen nødt til at beskytte bolden langt bedre, min kære ven! Den unge argentiner træffer 9 ud af 10 gange den forkerte beslutning i denne sæson, og Livramento havde læst ham som en åben bog i dag.

Anthony Martial (Ud 65′) – 3

Komplet anonym og ubetydelig i den time han fik på banen.

Indskiftninger:

 Sofyan Amrabat (Ind 46′) – 4 

Startede sit indhop fint med en række gode beslutninger på kuglen. Han var dog impliceret i Newcastles sidste scoring, hvilket trækker ned. Ellers var det en præstation på det jævne.

Aaron Wan-Bissaka (Ind 46′) – 6 

Det var ikke synligt, at han har siddet ude med en skade i mere end seks uger, da han kom på banen. Det bliver godt at få ham tilbage, så Dalot kan blive aflastet.

Rasmus Højlund (Ind 65′) – 4 

Det var uden tvivl svære betingelser at komme ind til. Men det var stadig ikke meget, der lykkedes for danskeren her til aften.

Marcus Rashford (Ind 65′) – 4 

Gjorde sig ikke bemærket i løbet af sine 3o minutter på banen, men jeg vil ikke klandre ham for nederlaget.

Bruno Fernandes (Ind 65′) – 4

Han får en stor chance efter et flot løb på sidste linje. Der skal jo scores i sådan en situation.

Hvem var, efter din mening, kampens spiller i opgøret?

 

9 kommentarer
 1. Fin karakterbog, meget enig i både karakter og analysen af præstationerne.

  Antony virker tændt og motiveret, klart MOM for et igen skuffende hjemmehold.

  ETH får i min bog dumpekarakter igen.

  5 nederlag i 10 kampe på Old Trafford værste statistik siden 1930….!!!! Næsten 100 år…samt to 0-3 nederlag i træk på hjemmebane….hvad skal man efterhånden sige til dette mareridt.

  ETH OUT NOW.

 2. Er efterhånden blevet en ældre herre, der har holdt med verdens bedste klub siden 1977, hvor vi besejrede Liverpool i FA-cup-finalen med 2-1. I alle år har jeg været meget medlevende og min bedre halvdel synes jeg er barnlig, når jeg løber jublende glad rundt i stuen eller når jeg råber og er tosset over et mål til det andet hold. De sidste par uger har været anderledes: jeg sidder total apatisk i sofaen og foretager mig intet under kampene….det er så sørgeligt at se på og desværre er det jo ikke en overraskelse mere, at United spiller som en pose jord. Min søn på 12 har aldrig oplevet storhedstider kun enkelte pokaler: Spørgsmålet er om det sker igen? Jeg håber og tror på det, dette mareridt må snart ophøre…..og pt. må vi så glæde os over de sejre, der kommer engang imellem…forhåbentlig.

  1. Michael

   Dit indlæg er som taget direkte ud af mon mund, er også fan siden 1977 hvor vi tog FA cuppen mod Liverpool, mit første rigtig store minde om de røde djævle…

   Og jeg genkender fuldstændigt den afmagt man er efterladt ned for tiden, min er dog nu blevet afløst af en vrede over klubbens ledelse herunder ETH, som uanset hvor sympatisk jeg syntes han er som person fremstår skal fyres jo hurtigere jo bedre.

   Vi kommer ikke videre med ETH på sidelinjen, han ser ud til at have tabt omklædningsrummet, spillerne køber ikke ind på hans taktisk mere, når det er sagt skal spillerne den ondelynme også til at vise noget ærgerrighed og stolthed over deres farligheden, og ikke mindst den klub de repræsentere, de har bestemt ikke fortjent deres enorme hyre på baggrund af præstationerne hidtil i denne sæson.

 3. Karaktererne passer nok meget godt. Måske Martial får en kende for højt. Han bidrager jo ikke med noget. Kan intet med bolden, og gider ikke engang presse modstanderen.. Kæmpe forskel på ham og Højlund…
  Utroligt at vi alligevel havde bolden 62% af tiden, havde samme xG som Newcastle, som dog var meget effektive i går. To skud indenfor målrammen ud af 13 skud mod mål – det kræver vist en uges skudtræning 🤔
  Jeg sad og kiggede på den lange liste af spillere, som er købt siden Ferguson (ca 60 stk). Det er godt nok ikke mange af dem, som har været en succes for klubben. Mange 30 og 33+ spillere, som bare var nødløsninger, og ingen opbygningsmuligheder og fremtid havde i sig. Nok derfor de managers, som efterfulgte Ferguson, alle har fejlet. Indkøbene har simpelthen været for ringe. Ser jeg på truppen nu, er der meget få, som der kan bygges en fremtid på, og dem som har alderen med sig, har primadonna-tendenser. Når jeg kigger, kritisk, på den nuværende trup så ser jeg sådan set kun ca 10 spillere, som der kunne bygges et hold, og en fremtid, op på…
  Savner et salg af klubben, få ro på, få struktur på det hele, ikke bare indkøb af spillere, men virkelig et nyt fundament.
  Lige nu træder klubben skridt på dybt vand, og vi fyrer trænere ligeså snart, de ikke har succes 2 år i træk. Der er gået PSG i den, bare fordi træneren ikke vinder mesterskabet eller CL

  1. OH

   Ja enig i at Martial sagens kunne være tildelt 2 point for totalt ligegyldige indsats.

   Mht til spillerindkøb har du bestemt en pointe, mange vildskud men også store spillere der underpræsterede voldsomt….

   Men ærlig talt, når man ser på ETHs indkøb syntes jeg personligt at der er en del der aldrig skulle være købt/lejet, Weghorst, Sabitzer og Amrabat blev alle lejet, kun Sabitzer var en stabil trupspiller, førstnævnte gider jeg slet ikke bruge tid på og Amrabat har indtil videre været skuffende….kan måske blive en gevinst som backup såfremt han vænner sig tempoet og det fysiske aspekt i England, vi får se.

   Malacia, nødbackup (når han ikke er skadet) han er stadig und så der er stadigvæk udviklingspotentiale i ham

   Casemiro var super stærk i forrige sæson, dog for mange karantæner undervejs, han ligner dog en skygge af sig selv nu desværre, Antony har viljen og måske også evnerne, træffer bare konstant de forkerte løsninger, jeg tror stadig på at kan udvikle sig og gøre de simple ting i stedet, så bliver han nok en gevinst trods den absurde pris han kostede.

   Eriksen er playmaker men uden den nødvendige fysik, tempo og drible evner, men stadig en god signing da han jo som bekendt var gratis at hente,

   Mount burde være en Eriksen 2.0 version, bare med de nævnte mangler hos Eriksen, han burde give mere dynamik til holdet, vi har bare ikke set det endnu, men det kommer forhåbentligt snart til udtryk.

   Onana fik en virkelig skidt start i United, men begynder så småt at hæve niveauet betragteligt, men skal godt nok forbedre sig gevaldigt endnu hvis han skal ses som værende en klar forstærkning i forhold til De Gea…

   Højlund har heller ikke været afgørende på målfronten, besvares han har været ok i CL indtil videre, men luder åbenlyst under holdets kvaler, er dig ret sikker på at han vil blive bedre sammen med holdet, men det kræver uden tvivl at resten af holdkammeraterne løfter sig gevaldigt.

   Bruno, Rashford og Varane er faldet i niveau, Maguire er blevet bedre…

   Mctominey, Lindeløf og Dalot er på samme niveau som sidste sæson, gennemsnitlige i bedste fald, Pellistri har heller ikke flyttet sig nok men måske der kan hives noget ud af ham.

   Martial er utroligt nok blevet markant dårligere selvom man skulle tro det ikke kunne lade sig gøre, han skal væk…Garnacho har heller ikke formået at holde niveauet og må nok betragtse som indskifter lige nu, han er dog også stadig meget ung og har stort potentiale og mulighed for at blive rigtig god, måske som direkte afløser for Rashford snart.

   Shaw, Licha er skadet og stadig ude, heldigvis er Wan Bissaka tilbage igen.

   Hannibal er en ung spiller med et stort fighter hjerte og håber han udvikler sig teknisk for der mangler han stadig noget nyt det går stærkt, men sulten ses tydeligt hos ham.

   Så er der et par unge gutter på vej Diallo og Mainoo virker spændende…

   Men det store spørgsmål er i min optik ETH, jeg kan ikke se ham fortsætte….

 4. Thomas Bengtsson

  Der ingen træner i verden der kan vinde noget med den flok spillere, langt under United niveau. Men kan godt forstå at de fleste uvidende fans kalder træner fyring, det jo desværre blevet normalt.

 5. Thomas C

  Tja kald mig bare uvidende …

  Men så vidt jeg trods alt VED vandt det samme hold Carabao Cuppen sidste år , var i FA Cup finalen og blev nr 3 i ligaen og viste lovende takter så helt dårlige kan spillerne jo ikke være trods alt, Højlund, Mount, Onana og Amrabat (Regilion) er tilføjet, Fred er væk.

  Medgiver at Rashford, Bruno og Casemiro er langt fra deres niveau fra sidste sæson, det betyder selvfølgeligt noget, men de spiller altså stadig godt for deres respektive landshold, så de er ikke blevet dårligere spillere “natten over”

  Nej du pilen peger altså på ETH som mistet spillernes tillid, så kan man bestemt bebrejde spillerne meget og deres ansvar er uomtvisteligt stort, men manageren er chefen og han har altid ansvaret og ETH har ansvaret for den dårligste statistik siden 1930/31 sæsonen og det skal koste ham jobbet i min uvidende optik.

  1. Hvor mange gange i år har ETH fået lov at spille hans ideelle opstilling?? Ingen, så det jo helt hul i hovedet. Kan ikke huske en kamp I år, hvor forsvaret hedder Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw. Hvilket var en stor del af vores succes sidste år. Hvordan I helvede vil du spille high press bold med Harry og Evans eller Victor i forsvaret? Det holder jo ikke. Du siger det fint selv, 3 plads, 2 finaler. For ikke engang 6 måneder siden. Og nu sidder du og tuder og kalder ETH ud, det I min optik latterligt. Du er sikkert typen der sad for 6 måneder siden og savlede over ETH og kaldte “Vi tilbage”

 6. Thomas C

  Tuder ligefrem..?!

  Jamen sikke du kan smide om dig med superlativer….højt niveau du kører retorisk, men okay ingen er forpligtet udover egen evne, sådan er det….

  Der er velsagtens en grund til at have en trup til tilrådighed og som træner må du tilpasse din spillestil efter det forhåndenværende spillermatriale inkl skadesituationen.

  Du må gerne mene at det er latterligt at ville af med ETH, og nej jeg hverken savler eller tuder eller vrøvler som visse andre.

  Dit relevante spørgsmål kan du så stille ETH, hvorfor han forsøger at praktisere højt pres med de nævnte spilletid i bagkæden…?

  Jeg ved det ikke men at bruge Lindeløf på venstre back når Regilion er kampklar kunne også være et relevant spørgsmål.

  Men måske typer som dig har svar på det hele….jeg er ikke imponeret.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: Endnu en skuffelse på Old Trafford

Næste artikel

Eddie Howe: Det er svært at komme her og score mål

ANNONCE