Keane forsvarer Ronaldo ovenpå suspendering – Neville svarer igen

Roy Keane forstår Cristiano Ronaldos frustrationer og mener, at portugiseren fortsat kan gøre en forskel for Erik ten Hags United-hold.

I onsdagens kamp mod Tottenham nægtede Cristiano Ronaldo at lade sig indskifte med få minutter tilbage af kampen. I stedet rejste han sig kort før slutfløjt fra bænken og marcherede alene ned mod spillertunellen.

Situationen har kastet en masse postyr af sig. Torsdag meddelte klubben i en pressemeddelelse, at superstjernen var blevet taget af holdet til lørdagens kamp mod Chelsea, og at portugiseren ville blive suspenderet fra førsteholdet på ubestemt tid.

På Twitter har mange United-fans kritiseret Ronaldo for hans opførsel, men i lørdagens Sky Sports-studie tog United-legenden Roy Keane portugiseren i forsvar.

– Det har været undervejs i de seneste par uger. Han er et menneske og har sine fejl. Han er frustreret over, at han ikke får sine muligheder. Han har fået nok, siger Roy Keane, der påpeger, at spillere har gjort værre ting end at gå mod spillertunellen før tid.

– Jeg tror, han holder af klubben og bare ønsker at spille. Han har brug for at spille.

Debatten i Sky Sports-studiet spidsede til, da Gary Neville satte spørgsmålstegn ved Ronaldos rolle på holdet.

– Der er ikke mange United-fans, der vil have Ronaldo med i deres foretrukne startellever. De [United] er bedre uden ham, de scorer flere mål uden ham og vinder flere point uden ham. Manchester United er et bedre hold uden ham, siger Neville, der foreslår, at United og Ronaldo snart bør skille deres veje.

Til det svarede Keane:

– Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, hvad fans tænker.

– Mange fans aner ikke, (hvad de taler om, red.).

– Folk siger, at han [Ronaldo] ikke er, hvor han var for ti år siden. Selvfølgelig er han ikke det. Men han var topscorer for holdet i sidste sæson på et meget dårligt United-hold.

Den iltre irer køber heller ikke ind på præmissen om, at United i onsdagens kamp mod Tottenham leverede en af de bedste præstationer i årevis.

– Om det var Uniteds bedste præstation i flere år? Det er nonsens. Spurs var forfærdelige. United slog Spurs i sidste sæson på hjemmebane, og Ronaldo lavede et hattrick. Han var mere end i stand til at gøre en forskel på banen (i onsdagens kamp, red.), mener Keane.

Forrige artikel

Ten Hag: Vi styrede kampen

Næste artikel

Van der Sar afviser United-rygter: Er ikke færdig i Ajax

ANNONCE