Keane: Pogbas dårlige attitude beviser Uniteds problemer

Paul Pogba bør sørge for at kigge på sine egne præstationer, før han går ud og kritiserer holdets indstilling til kampene, mener Roy Keane.

Den tidligere United-spiller Roy Keane kritiserer i kraftige vendinger en af sine arvtagere på Uniteds midtbane, og han beskylder Paul Pogba for at lade holdet og klubben i stikken.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United møder om lille times tid den bitre rival Liverpool på Anfield. Hjemmeholdet er ubesejret og favoritter, mens United snøvler afsted med den ene kedelige præstation efter den anden. Roy Keane har svært ved at få øje på ledere på holdet, og det skuffer ham meget, at Pogba ikke tager mere ansvar.

– Jeg ved ikke, hvad der foregår i hovedet på ham, når han lader sin manager i stikken. Når han ikke tager mere pres på sine skuldre, så skal han ikke være på holdet, siger den tidligere United-anfører på SkySports.

Roy Keane henviser til Pogbas offentlige kritik af Uniteds taktik, og han mener, at Pogba bør kigge på sig selv, før han kritiserer sin manager.

– Folk siger, at Mourinho ikke gør nok for sine spillere. Men han har givet Pogba anførerbindet, hvilket var meget pænt, men Pogba har smidt det hele tilbage i hovedet på ham.

Det er ikke kun Pogba, der får en svada fra Roy Keane. Resten af holdets mentalitet er til rotterne, og det skal der ændres på, hvis skuden for holdet skal vendes i denne sæson.

– Jeg køber ikke den med, at Mourinho skal forsøge at spillerne på sin side – vi snakker altså om en masse landsholdsspillere. Hvis du er på banen, og du ikke passer på bolden eller du sløser med den, så er det din egen skyld og ikke managerens. Stoltheden skal komme først, uanset hvad manageren hedder, siger han.

Jesse Lingard får også kritik
Tidligere på ugen lancerede Jesse Lingard ved et meget profileret arrangement en ny tøjlinje – ‘J-Lingz’. Og det er en beslutning, som også gør Roy Keane edderspændt rasende.

– Fodbold bør være førsteprioriteten. Fokuser på dit spil. Du skal ikke skjule dig bag dine biler, dine tattoveringer, dine kærester eller dine agenter. Det kan du gøre, når karrieren er slut. 

I SkySports-studiet forsvarede Gary Neville en smule, men sagde, at Jesse Lingard ikke burde have lanceret sin nye kollektion i ugen op til en kamp mod holdets nok værste fjende Liverpool.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Næste artikel

Klasseforskel på Anfield: Shaqiri bag Liverpool-sejr

ANNONCE