Keane: Ronnie skal have sin hjerne tjekket

Alle troede og håbede på, at Ronaldinoho ville skifte til Manchester United efter en lang forhandlingstid mellem Manchester United og PSG. Men sådan skulle det ikke gå. Selv efter Ronaldinho havde udtalt sig, om at han drømte om at være den første brasilianer i Manchester United, valgte han FC Barcelona frem for Manchester United, og det kritisere Roy Keane nu.

“Jeg vil ikke tage respekten fra nogen, men en spiller, som ikke vil komme til Manchester United, behøver hans hoved tjekket,” fortalte Keano til MUTV.

“Selvfølgelig er der agenter og andre folk med i handlen, men for er Manchester United det eneste valg, og det er over alle andre klubber i verden.”

Keano tror på, at der kommer en ny spiller

Roy Keane tror på, at hans manager, Sir Alex Ferguson, vil finde en anden stor stjerne, og lokke ham til Old Trafford istedet for Ronaldinho. Men han mener også, at man skal tage et grundigt kig på spilleren, før man gør noget drastisk.

“Før manageren henter nogen til klubben, er jeg sikker på, han vil kigge på personens baggrund og hvilken slags persontype personen er,” sagde han.

“Det er vigtigt at hente gode kvalitetsspillere, men hvis de ikke vil komme til klubben, er det svært at friste dem.”

Forrige artikel

Hjælp OldTrafford.dk med at blive bedre

Næste artikel

Keano frygter dette bliver hans sidste sæson

ANNONCE