Keane til tyrkisk fodbold

Den tidligere anfører og midtbanedynamo drager mod Tyrkiet, hvor han skal være manager for Kasimpasa.

Det ser endelig ud til, at Roy Keane atter skal være manager for en fodboldklub. Det er den tyrkiske klub Kasimpasa, der i følge klubbens vicepræsident Hasan Hilmi Oksuz, er nået til aftale med Ireren.

– Vi er nået til aftale med Keane. Han vil ankomme til Istanbul i morgen, hvis der ikke sker noget ekstraordinært, udtaler Oksuz til Goal.com

– Vi vil drage nytte af hans erfaring, og han passer ind i vores vision (for klubben, red.). Vi tror han lede klubben til succes.

Kasimpasa ligger i øjeblikket nummer 2 i den bedste tyrkiske række Super Lig, kun overgået af Manchester Uniteds Champions League-modstander Galatasaray.

Keane skal erstatte den fyret Metin Diyadin der på trods af gode resultater, åbenbart ikke var rette mand til jobbet. Diyadin var ellers med til at sikre klubben oprykning i sidste sæson og den fornemme 2. plads i indeværende sæson. 

Jobbet bliver Keanes første manager-job, siden han blev fyret i Ipswich for to år siden. Efter bruddet med Ipswich har han brugt tiden som ekspert hos ITV. 

Forrige artikel

Sir Alex sur over tillægstiden

Næste artikel

Ny bar åbnet ved Old Trafford

ANNONCE