Skadesopdatering: Casemiro bad selv om at blive skiftet ud for Brasilien

Skader har der været nok af for Erik ten Hag og Manchester United i indeværende sæson. På venstrebacken har det set helt skidt ud, hvor den nyerhvervede Sofyan Amrabat har måtte vikariere. Nu ser det dog ud til, at der er behov for Amrabat på hans vante plads.

Brasiliens midlertidige manager, Fernando Diniz, har bekræftet at Casemiro selv bad om at blive skiftet ud, efter at have fået et slag på anklen i Brasiliens kamp imod Venezuela. Sådan fortæller Diniz til mediet Globo Esporte.

– Da der var et spilstop besluttede jeg at lave tre udskiftninger. Vi var i kontrol. Casemiro bad om at blive skiftet ud, da han havde slået anklen.

Forhåbentligt er skaden ikke af alvorlig kaliber, men hvis det skulle være tilfældet, så kan Sofyan Amrabat og Scott McTominay være iblandt kandidaterne til at spille den defensive midtbane.

Senest har Amrabat primært spillet venstreback for United. Luke Shaw, Tyrell Malacia og den nye lejesvend, Sergio Reguilón, har alle været ude med skader.

McTominay har på den anden side ikke spillet meget i indeværende sæson. Dog leverede skotten en sand helteindsats, da han scorede to sene mål imod Brentford og sendte Old Trafford i ekstase.

Derudover kan United-fans også glæde sig til at Kobbie Mainoo forhåbentligt snart vender tilbage. Mainoo viste lovende takter, da han fik chancen i pre-season. Den unge englænder har været skadet siden kampen imod Real Madrid i pre-season.

Mainoo vendte tilbage til holdtræning i starten af oktober, så der går formentligt ikke længe før vi får det unge talent at se igen.

Du kan se eller gense Scott McTominays fantastiske indhop her.

 

 

Forrige artikel

Avis: Sir Jim Ratcliffe er foran Sheikh Jassim

Næste artikel

Ny dato til Everton-kamp

ANNONCE