– Klar til at sælge en nyre for en billet

En fan af Preston NE er klar til at gå langt for at skaffe sig billet til FA Cup-braget mod United.

– Jeg vil sælge en nyre for at få en billet. Der har været forslag om at jeg skulle ridde en giraf, jeg vil gøre hvad der skal til. Jeg vil endda svømme fra Cape Town til River Ribble. Kampen er på tv, men jeg vil være der på stadion og støtte the Lillywhites. Men det er umuligt at få en billet, siger Michael Jackson, fan af Preston NE.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jackson har støttet Preston NE hele livet, men boet de sidste 25 år i Johannesburg i Sydafrika. I følge Lancashire Evening Post, har han på facebook nu appoeleret om et par billetter til FA Cup-kampen mellem Preston NE og United. Og han er klar til at gå langt for at det ønske opfyldt.

En nyre kan koste op mod 50.000 pund på det sorte marked i Storbritannien, men er strafbart og kan koste op til tre års fængsel. Men det virker ikke til at påvirke Michael Jackson.

– Det sker måske aldrig igen i min levetid. Jeg vil græde i årevis hvis det ikke lykkes, siger Jackson.

Samtlige 23.000 billetter til kampen på Deepdale er blevet revet væk, så det er tvivlsomt om Hr Jackson får succes med sin appel om en billet til kampen der spilles på mandag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martinez: Coleman bør blive i Everton

Næste artikel

Scholes undrer sig over van Gaal-pressemøde

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share