Scholes undrer sig over van Gaal-pressemøde

Paul Scholes forstår ikke, hvor Louis van Gaal gider bruge tid på at forsvare sig mod kritikken fra Sam Allardyce.

Louis van Gaal tiltrak sig i går meget opmærksomhed, da han på pressemødet forud for kampen mod Burnley hev en masse papirer med statistikker frem. 

Det skete, efter West Hams manager Sam Allardyce havde beskyldt United for at spille med mange lange bolde i 1-1-kampen i søndags. 

Men ifølge Paul Scholes er det mærkværdigt at se en United-manager bruge så meget tid på at besvare kritik fra et mindre holds træner. 

– Hvorfor vil man reagere på en West Ham-manager? Det er anderledes, hvis det er en rivalisererende manager fra Chelsea eller Manchester City, men i sidste ende er han manager for Manchester United, siger Scholes ifølge BT Sport. 

Han mener, at hele diskussionen omkring Uniteds spillestil, og van Gaals efterfølgende reaktion, er blæst ud af proportioner. 

– Jeg finder det hele meget bizart, hvis jeg skal være ærlig, for jeg betragtede også Allardyces kommentarer som værende sagt i en munter tone til at starte med, lyder det fra Scholes. 

Manchester United ligger nummer to på listen – efter netop Burnley – over hold i Premier League, der hyppigst gør brug af lange afleveringer. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

- Klar til at sælge en nyre for en billet

Næste artikel

Burnley-manager forstår ikke kritik af United

ANNONCE