Martinez: Coleman bør blive i Everton

Roberto Martinez kæmper for at holde fast i højrebacken Seamus Coleman, der er jagtet af blandt andet Manchester United.

For få dage siden var Denis Irwin ude og sige, at såfremt landsmanden Seamus Coleman vil være blandt de bedste højrebacks i verden, vil det kræve et skifte til Old Trafford eller klubber på samme niveau som United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Uniteds tidligere stabile venstreback så altså gerne Coleman i United-trøjen til sommer. Men manager Roberto Martinez kæmper for sin forsvarsprofil, og mener sagtens Coleman kan udvikle sig til en verdensstjerne i Everton.

– Han (Irwin, red) kommer med sin vurdering af en spiller, der er meget vigtig for os. Jeg mener stadig, at Seamus kan udvikle sig her i Everton. I øjeblikket nyder han at spille fodbold, og han har en vigtig rolle på vores mandskab.

– Det her er det bedste sted for ham at udvikle sig og nå sit potentiale. Han er en verdensklasse spiller, det viste han sidste sæson, siger Roberto Martinez.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vermijl: Keane med berøring som Berbatov

Næste artikel

- Klar til at sælge en nyre for en billet

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share