Kleberson interesseret i Benfica

Kleberson har grundet utallige skader ikke fået den store succes på Old Trafford, som mange ellers regnede med han ville få, da han for to år siden forlod…

Kleberson har grundet utallige skader ikke fået den store succes på Old Trafford, som mange ellers regnede med han ville få, da han for to år siden forlod brasiliansk fodbold og satte sine ben i Manchesters bedste klub.

Derfor har der lige siden også været endeløse spekulationer om den 26-årige midtbanespillers mulige farvel, og siden januar har Benfica været en stærk bejler til den brasilianske VM-stjerne anno 2002. Og i dag erkender Kleberson, at han vil være interesseret i et skifte til portugiserne, hvis United vil af med ham.

“Jeg ønsker bare at overkomme de skadesproblemer, jeg havde sidste sæson og alt jeg foreløbig ved er, at jeg har en kontrakt med Manchester United. Men Benfica er selvfølgelig en storklub, der skal deltage i Champions, så bliver jeg nødsaget til at forlade United, ville de være en god mulighed,” udtaler Kleberson til Daily Star.

Rygterne om Klebersons måske forestående skifte til det portugisiske mesterhold fik tidligere på ugen nyt liv, da Benficas nye træner Ronald Koeman viste sig i Uniteds træningslejr i Algarve.

Forrige artikel

FIFA vil lytte til Mikel

Næste artikel

Fredeligt Glazer-besøg

ANNONCE