Koeman bekræfter: ‘Useriøst’ Schneiderlin-bud afvist

Manchester United har fået afvist et bud på Southamptons midtbanespiller Morgan Schneiderlin, bekræfter Ronald Koeman

Manchester United skulle angiveligt have været på udkig efter Southamptons 25-årige defensive midtbanespiller Morgan Schneiderlin i et stykke tid.

Nu bekræfter klubbens manager, Ronald Koeman, at man for nylig har afvist et ‘useriøst’ bud på franskmanden. Det melder BBC.

– For to uger siden modtog vi et bud fra United, men det var ikke det bud, vi havde forventet. Det var ikke seriøst, og vi har ikke modtaget flere bud.

Rygterne er ellers er taget til, efter at franskmanden mandag ikke deltog i klubbens første træning. Ifølge Koeman skyldes dette dog, at Schneiderlin har været syg, men at han vil deltage i klubbens pre season tour.

Svært for spilleren

Såfremt United er seriøse omkring et køb, håber Koeman dog, at der snart skal komme et ordentligt bud på banen – for spillerens skyld.

– Hvis der skal være nogen handel, håber jeg, at den sker snart, fordi det er det bedste for spilleren, og bedst for os, fordi vi er nødt til at overveje vores egen situation, hvis vi ender med at sælge ham.

– Han rejser med resten af holdet i morgen. Det kan godt blive svært, da alle er klar over, at han gerne vil skifte. Men kommer der intet bud tæt på det, vi forventer, så er han en Southampton-spiller.

Morgan Schneiderlin har tørnet ud for den sydengelske klub 260 gange, mens det er blevet til 15 scoringer. Hans kontrakt udløber om to år.

Deltag i vores fødselsdagskonkurence: Vind en fodboldrejse for 2 til Old Trafford!

Forrige artikel

Supertilbud på Manchester United - Liverpool

Næste artikel

Matteo Darmian til United?

ANNONCE