Kritik af Martin Atkinson

Dommeren i gårsdagens kamp mellem Chelsea og United, Martin Atkinson, får kritik for ikke at vise David Luiz ud, da brasilianeren stemplede Marouane Fellaini.

Fem minutter før pausefløjtet i gårsdagens ydmygelse på Stamford Bridge ramte David Luiz Fellaini på knæet med knopperne forrest. Chelsea-forsvaren fortød hurtigt og slap med et gult kort af kampens dommer, Martin Atkinson.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Langt de fleste er dog enige om, at Luiz burde have fået marchordre. Grame Souness, der er ekspertkommentator på SkySports, fandt det rystende, at brasilianeren fik lov at blive på banen.

– Det er ikke en svær beslutning at tage. Dommeren står i en god position, og han ser hændelsen. Ser han virkelig ikke, knopperne på Fellainis knæ? Han giver Luiz et gult, så det må han have gjort.

– Måden Luiz går efter bolden med knopperne forrest med meget højt løftet ben. Det er et klart rødt kort. Atkinson fik den fuldstændig forkert, siger Souness på SkySports.

– Atkinson har haft for mange kampe

Også fra den tidligere fomand for den engelske dommerforening, Keith Hackett, lyder det, at Atkinson burde have vist David Luiz ud. Han mener, at dommeren manglede modet til at smide Luiz ud. Han forsvarer dog Atkinson med, at han har haft mange kampe i starten af sæsonen.

– Hans fejl kommer ikke som den store overraskelse for mig. Han har haft for mange opgaver indtil videre. For et par uger siden lavede han også en stor fejl, da han sendte West Hams Aaron Creswell ud. 

– Han har dømt i alle runder i Premier League, han har rejst til Champions League og VM-kvalifikationskampe og har udover det haft mange fjerdedommer-opgaver, skriver Keith Hackett i The Telegraph.

Uniteds manager, José Mourinho, var inden søndagens kamp ude at sige, han var bekymret med udsigten til, at Martin Atkinson skulle dømme opgøret. 

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Conte: Kunne kun høre Uniteds fans

Næste artikel

Rashford blev slået af Sanches

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share