Kritik var ved at knække Cleverley

Tom Cleverley havde svært ved at håndtere situationen, da kritikken haglede ned over ham i sidste sæson.

Det startede så godt for Tom Cleverley, da han brød igennem på et sprudlende United-mandskab i starten af 2011/12-sæsonen. Men herefter begyndte det at gå ned ad bakke for midtbanespilleren.

Nedturen kulminerede i sidste sæson, da Cleverley blev gjort til den helt store syndebuk for tingenes skæve gang under David Moyes. Situationen var tæt på at knække den nuværende Aston Villa-lejesvend.

– Sidste år var første gang, jeg virkelig prøvede at blive kritiseret, og når du spiller i Manchester United bliver kritik slået større op end andre steder. Det havde jeg svært ved at håndtere. Sommetider kommer tingene bare ikke helt så naturligt til dig på banen. Bare se på Gareth Bale, han er en fantastisk spiller, men man kan se, at ikke alt er let for ham i øjeblikket.

– Normalt elsker jeg at se fodbold i tv, men sidste år tog jeg mig selv i ikke at ville se Match of the Day. Når en klub som United ligger nummer syv og du bor i Manchester, tager du ikke ret meget ind til byen. Der vil altid være jalousi, når du spiller i United. Når du er på det niveau, vil folk hellere have dig ned med nakken end se dig tage skridtet videre til næste niveau.

– Vi bliver godt betalt, og derfor synes folk også, at det er rimeligt vi står model til kritik. Jeg prøver altid at sætte mig selv i fansenes sted i den situation og tænker på den passion, de alle har for klubben. Men lige sidste år bremsede det mig i at gå meget ud, fortæller Cleverley i et stort interview med Daily Telegraph.

Cleverley spiller i aften FA Cup-finale for Aston Villa mod Arsenal. Den 25-årige midtbanespiller har kontraktudløb med United til sommer, hvor han efter al sandsynlighed forlader klubben.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata: Van Gaal er benhård

Næste artikel

Rio Ferdinand stopper karrieren

ANNONCE