Kryptiske van Gaal lover angriber

Manchester Uniteds cheftræner smider nok engang nyt brænde på bålet i denne hektiske Silly Season. Hollænderen forsikrer, at der vil komme en ”overraskelse” til klubben før eller siden.

Efter 1-0-sejren over Club America sagde Louis van Gaal, at han ikke var bekymret for Manchester Uniteds offensiv på angriberpositionen. Derefter sagde han gådefuldt, at der måske var en overraskelse på vej – og den tangent kørte han videre på i sidste pressemøde.

– Han (en unavngiven angriber, red.) er i processen. Det er ikke den angriber, som medierne skriver om. I bliver nødt til at vente og se. Transfervinduet er åben indtil d. 31. august.

For nyligt er Edison Cavani og Thomas Müller blevet rygtet til klubben, men hvis man skal tro den kryptiske manager, så er der ikke tale om en spiller, der er blevet rygtet til Old Trafford endnu.

Louis van Gaal ville i øvrigt ikke udelukke et indkøb af Sergio Ramos.

– Jeg vil ikke drøfte rygterne, men jeg har allerede sagt, at det er en proces, og måske er Mr. Ramos en del af processen. Det ved man aldrig, lød det fra den 63-årige.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

De Gea og Valencia ude mod San José

Næste artikel

Louis van Gaal er tilfreds med holdets balance

ANNONCE