Kylian Mbappé

La Liga-præsident angriber City og PSG: Anmelder dem til UEFA

La Liga-præsidenten Javier Tebas er ikke tilfreds med den måde, de to klubber agerer på og mener, de bidrager til at skabe en kunstig inflation.

Javier Tebas har flere gange kritiseret Kylian Mbappés nye kontrakt med Paris Saint-Germain(PSG), som han sammen med Manchester City kalder for statsejede. Nu anmelder La Liga præsidenten de to klubber til UEFA for brud på Fair Play-reglerne. Det skriver BBC.

Det er naturligvis Mbappé-kontrakten, som sætter PSG i søgelyset, og så er det Citys Erling Haaland-handel, der bringer dem i La Ligas fedtefad.

La Liga-præsidenten mener, at de to klubber drager en urimelig økonomisk fordel enten gennem direkte penge-tilstrømme fra ejerene eller også gennem ugennemsigtige sponsorater, som de mener er i strid med gældende regler.

– La Liga mener, at disse praksis skader økosystemet og bæredygtigheden i fodbold, skader alle klubber og ligaer og de bidrager kun til at skabe en kunstig inflation på markedet med penge, der ikke er generet af fodboldspillet selv.

Det er ikke første gang, Javier Tebas er hård i tonen overfor de to klubber, og både PSG og City har flere gange afvist hans beskyldninger. Med til historien hører det, at den spanske klub Real Madrid angiveligt var interesserede i Erling Haaland og de troede også, de havde en aftale i stand med Kylian Mbappé.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Romano: Forest og United forhandler om Henderson

Næste artikel
Oplev kampdagen på nærmeste

United starter sæsonen på Old Trafford

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share