Laird glad for Championship-erfaring

Ethan Laird er tilbage hos Manchester United efter udlån til Swansea og Bournemouth, som han beskriver som meget lærerige.

20-årige Ethan Laird har fået rig mulighed for at imponere under pre-season. Det blev til 45 minutter mod Melbourne Victory, hvor han erstattede Dalot på højrebacken. De gode takter skyldes, ifølge ham, noget af den erfaring, han har fået på de sidste sæsoners udlån hos Swansea og Bournemouth.

– I Swansea kendte jeg nogle af spillerne. Jeg talte meget med Nathan Dyer, og han hjalp mig.  Nogle af spillerne var exceptionelle. Man kigger bare på, hvordan de gør med bolden.

I januar 2022 sluttede lejeopholdet i Swansea dog, og blev i stedet byttet ud med et ophold hos Bournemouth. Laird forklarer selv, hvordan indflydelsen fra spillere som Gary Cahill lærte ham meget.

– I Bournemouth var der mange flere erfarne professionelle Premier League-spillere. Gary Cahill var der, og jeg kan huske, at jeg bare tag alt ind, som han sagde.

– Ethvert lille tip han gav mig på banen, enhver opmuntring, kritik. Jeg tog det hele ind. Så på den måde føler jeg, at jeg lærte meget i Bournemouth

Ethan Laird nåede at spille 21 kampe for Swansea, mens det kun blev til seks kampe hos Bournemouth. Han har været i Manchester United siden 2010.

Forrige artikel
Christian Eriksen

OldTrafford.dks brugere har talt: Eriksen får #21

Næste artikel
Christian Eriksen

Erik Ten Hag: Fansene kommer til at nyde Eriksen

ANNONCE