Ledelsen: Det perfekte valg

Manchester Uniteds ledelse roser Louis van Gaal, og Ed Woodward kalder ham det perfekte valg for klubben.

Fodboldverdenens dårligst bevarede hemmelighed blev mandag eftermiddag en kendsgerning, da Manchester United præsenterede Louis van Gaal som ny manager. Ikke overraskende er klubbens ledelse godt tilfredse med den nye chef, og det gælder blandt andre administrerende direktør Ed Woodward:

– I Louis van Gaal har vi sikret os en af de fremtrædende managere i spillet i dag. Han har opnået mange ting i sin karriere, og Old Trafford danner en passende scene, på hvilken han kan skrive nye kapitler i Manchester Uniteds historie, siger han til klubbens hjemmeside.

– Alle er meget spændte på denne nye fase i klubbens historie. Hans historie med succes i at vinde ligaer og pokaler omkring i Europa gennem hans karriere gør ham til det perfekte valg for os.

Også den ene af klubbens to medformænd for bestyrelsen, Joel Glazer, hylder den nye manager.

– Jeg er henrykt over, at Louis bliver vores nye manager. Han har en fremragende stamtavle som træner, både som en mand, der motiverer sit hold til at vinde trofæer, og som en, der tror på at give unge spillere en chance for at vise deres værd. Jeg er sikker på, at han vil gøre stort indtryk på klubben, spillerne og fansene, siger Joel Glazer og bakkes op af brormand og medformand i bestyrelsen, Avram.

– Louis kommer til os på et spændende tidspunkt og har allerede udmeldt nogle gode idéer til, hvordan klubben kan bevæge sig fremad. Bestyrelsen er bag ham i hans planer, og alle her ser allerede frem til starten på næste sæson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Glad Giggs: Van Gaal er verdensklasse

Næste artikel

Rio ønsker van Gaal held og lykke

ANNONCE