Leicester overmander United på King Power Stadium

Manchester United tabte i dag 4-2 til Leicester i Premier League.

Manchester United tabte i dag 4-2 til Leicester i Premier League. Det var holdets første nederlag på udebane i Premier League, efter klubben for noget tid siden slog rekorden for flest ubesejrede kampe i træk i det engelske ligasystem.

Efter en halvsløj start fra United, hvor Leicester sad på det meste af spillet, scorede Mason Greenwood et drømmemål efter 19 minutters spil, da han formåede at sparke bolden i kassen fra omkring 25 meters afstand med venstreskøjten. Kasper Schmeichel havde ingen chance for at redde hans afslutning, da bolden kom med høj fart og desuden ramte stolpen på vej ind.

Leicesters Youri Tielemans scorede 10 minutter senere for Leicester efter en opspilsfejl fra United, hvor primært Harry Maguire endte med at se dum ud. Han stod til at modtage en bold fra De Gea, men grundet uopmærksomhed kunne Iheanacho let snuppe bolden foran ham meget tæt på mål. Efterfølgende spillede han bolden til Tielemans, som stod helt fri, og på fornem vis lobbede han den over De Gea fra kanten af feltet.

Det sidste kvarter af 1. halvleg endte uden store nævneværdige chancer, men begge hold viste fint engagement, hvorfor spillet bølgede meget frem og tilbage. Generelt var kampen meget åben i 1. halvleg, og begge hold var ivrige efter at skabe chancer, når de var i besiddelse af bolden hver især.

I starten af 2. halvleg havde United svært ved at etablere sig på Leicesters banehalvdel, da hjemmeholdet generelt forsøgte at presse United højt på banen. Af den grund mistede De Røde Djævle ofte bolden hurtigt, efter de havde erobret den. Desuden sad Leicester-spillerne på de fleste 2. bolde og vandt størstedelen af de fysiske dueller.

Efter 78 minutter scorede Leicester til 2-1 på et hjørnespark. Soyuncu endte med at sparke bolden i mål efter kaosspil i feltet, hvor ingen forsvarsspiller fra United formåede at sparke bolden væk. Forinde havde hjemmeholdet desuden haft flere store chancer.

Marcus Rashford scorede få minutter efter, men det blev hurtigt glemt, da United spillerne ikke rørte bolden igen, før Jamie Vardy efterfølgende bragte hjemmeholder foran 3-2.

I kampens sidste 10 minutter kunne Leicester nemt have scoret mange flere mål, hvis de havde været mere skarpe, og United nåede aldrig at lægge et ordentligt pres. I stedet formåede Leicesters Patson Daka at score til slutresultatet 4-2.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

U23: Shoretire og Elanga på tavlen i sikker sejr

Karakterbogen: Middelmådig indsats med mange individuelle fejl