U23: Shoretire og Elanga på tavlen i sikker sejr

U23-holdet sikrede sig lørdag eftermiddag en sikker 3-0-sejr over Blackburn Rovers, hvilket sender dem op på en tredjeplads i Premier League 2.

Manchester Uniteds U23-hold sikrede sig tidligt lørdag eftermiddag tre point mod Blackburn Rovers, der blev sendt hjem med 3-0.

Sejren var Uniteds fjerde i træk i Premier League 2 (reserveligaen). Samtidig er holdet også lykkes med at holde nullet i de seneste tre kampe.

De unge røde djævle kom tidlige foran i kampen på et mål af 17-årige Shola Shoretire, der tidligere har været inde omkring førsteholdet.

I begyndelsen af anden halvleg fordoblede Shoretire føringen. Målet blev dog efterfølgende vurderet som et selvmål af Blackburn.

I tillægstiden af anden halvleg satte førsteholdsaktuelle Anthony Elanga et punktum på kampen med en scoring til kampens slutresultat 3-0.

De tre point sender United-holdet op på en tredjeplads i tabellen med 14 point efter otte kampe. Der er tre point op til førerholdet Manchester City, der desuden har en kamp i hånden.

Kampinfo: Manchester United 3-0 Blackburn Rovers
1-0: Shola Shoretire 6′
2-0: Louie Annesley (selvmål) 49′
3-0: Anthony Elanga 90+4′

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Startopstillinger: Maguire med fra start