Levante hævder Forlan-aftale er på plads

Det har længe set ud til at det skulle blive Atletico Madrid der løb med angriberen fra Uruguay, men her til aften har den mindre Valencia-klub, Levante,…

Det har længe set ud til at det skulle blive Atletico Madrid der løb med angriberen fra Uruguay, men her til aften har den mindre Valencia-klub, Levante, proklameret at de er nået til enighed med Manchester United om Forlans fremtid.

Levante, som kun for nylig kunne kalde sig et La Liga-hold, er ude på at låne Diego Forlan for den næste sæson, men der er tilsyneladende kun én person der mangler at samtykke – og det er Diego.

“Vi har fået grønt lys fra Manchester (United, red.) , men nu skal vi komme til enighed med spilleren, og det er aldrig nemt.” udtaler Levantes direktør Manuel Salvador til den spanske avis Marca.

Diego Forlan er fast besluttet på at kæmpe for sin plads, og det er netop dette der skræmmer Levante – på den anden side spekuleres der i, om han ikke ville finde førsteholdsfodbold i La Primera Division mere attraktivt end bænken på Old Trafford.

Det forventes at repræsentanter fra Forlans side vil rejse til Spanien inden for meget kort tid, for at få de sidste aftaler på plads. Dermed kan kampen i aften mod PSV Eindhoven meget vel blive Diego Forlans sidste for Manchester United.

Forrige artikel

Startopstillingen mod PSV Eindhoven

Næste artikel

Sorg efter Scholes-farvel

ANNONCE