Sorg efter Scholes-farvel

“Det kom som et chok…Da han forlod mig…” Sådan kunne en ny version af det danske dansehit godt lyde, hvis vi ser det fra Sven-Göran Erikssons syn. Den…

“Det kom som et chok…Da han forlod mig…”

Sådan kunne en ny version af det danske dansehit godt lyde, hvis vi ser det fra Sven-Göran Erikssons syn.
Den svenske landstræner for England var tydeligvis ked af Paul Scholes´ afsked med det engelske landshold, som igår, tirsdag, stoppede brat, da han meddelte at hans sidste kamp er spillet i den hvide trøje.

“Jeg er ked af Paul har valgt at stoppe med at spille international fodbold.
Paul og jeg har talt om det siden EM 2004, og selvom han fortsat var en vigtig del af mine planer med landsholdet, så respekterer jeg fuldt ud hans beslutning,” udtaler svenskeren til FAs hjemmeside.

Scholes valgte ät stoppe på landsholdet for at få mere tid med familien, og det er noget som George Best godt kan forstå.

“Vi havde den samme situation med Alan Shearr. Det er ærgeligt for de engelske fans, men man må indse at der er andre ting i livet som er vigtigere end fodbold,” udtaler den tidligere Manchester United-helt, som stoppede sin karriere som 25-årig pg.a. et massivt alkoholproblem.

Også Ray Wilkens var ked af Scholes´ beslutning og udtalte til Sky Sports.

“Jeg er nedtrykt fordi jeg syntes, at vi som tilskuere, ikke kun i dette land men i hele Europa og resten af verden vil gå glip af en helvedes god fodboldspiller,” udtalte Wilkens til Sky Sports.

Paul Scholes deltog ikke i dagens kamp imod PSV Eindhoven, men var alligevel ham som var i centrum på dagen, hvor han valgte at vinke farvel til de 3 løver.

Også Sir Alex Ferguson kommenterde efter PSV-kampen beslutningen fra den 29-årige englænder.

“Paul har gjort et stort arbejde for England jeg tror ikke at han vil savne noget nu.
Jeg syntes 66 landskampe er over gennemsnittet. Han stopper på troppen og vi respekterer hans beslutning,” udtalte Ferguson ifølge Ananova efter kampen.

Ferguson kunne desuden afsløre at Scholes allerede var kommet til ham for over 1 år siden for at tale om sit landsholdsstop.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Levante hævder Forlan-aftale er på plads

Næste artikel

Ferguson afviser salg af Forlan

ANNONCE