Lindegaard skamroser Wootton

Manchester Uniteds danske målmand Anders Lindegaard er fuldt ud tilfreds med det nye kuld af unge forsvarsspiller og skamroser specielt Scott Wootton.

Det er virkelig 21-årig Scott Woottons uge.

Tidligere på ugen fik han debut på førsteholdet mod Newcastle i liga cuppen og i dag modtager den tidligere Liverpool-ungdomsspiller store roser fra både Sir Alex Ferguson og nu Anders Lindegaard, som til Manchester Uniteds officielle hjemmeside roser klubbens unge forsvarsspillere.

– Vi har nogle virkelig gode unge forsvarsspillere. Jeg er specielt stor fan af Scotty’s (Wootton, red.). Jeg har spillet mange kampe med ham og han har en virkelig god ro i sit spil og er en no-nonens spiller, lyder det fra den danske målmand, som giver de unge spillere et par råd med på vejen.

– Det vigtigste for de unge drenge når de kommer ind på holdet er at nyde det. Presset og opmærksomheden på en er enorm, men det må man lægge til siden og fokusere på det det egentlig handler om.

– At spille de første par kampe for United er øjeblikke du vil kigge tilbage på resten af dit liv. Det er en helt speciel følelse og du må nyde hvert et sekond.

Sir Alex Ferguson lagde tidligere på dagen op til at Scott Wootton kan se frem til mere spilletid på førsteholdet efter sin indsats imod Newcastle. Allerede i morgen mod Tottenham ventes Wootton er være med i truppen.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson forklarer Vidic operation

Næste artikel

Avis: Nani gik amok på Petrucci

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share