Lineker imponeret over Højlunds præstationer

Gary Lineker indrømmer at være imponeret over Højlund, selvom han tidligere har antydet at danskeren vil få svært ved at gøre en positiv indvirkning i sin første sæson

Den engelske sportskommentator og tidligere professionelle fodboldspiller, Gary Lineker, laver en kovending i sine udtalelser om den danske angriber.

Han har tidligere forholdt sig meget kritisk til den nye United angriber, men på BBC’s Match of the Day i lørdags var det pludselig roser, der blev uddelt.

Lineker fortæller: “Jeg har set ham i de første to eller tre kampe, han har spillet. Indtil videre har han kun scoret ét mål – og det var i Europa – men han ser ud til at være en målscorer. Jeg kan godt lide hans bevægelser.”

Den 20-årige dansker åbnede sin målkonto i Champions League-kampen mod Bayern München onsdag aften.

Selvom det stadig er Rasmus Højlunds eneste scoring i United-trøjen, er Lineker overbevist om, at det unge talent vil forbedre sin statistik, efterhånden som sæsonen skrider frem.

Linekers perspektiv er relevant taget hans erfaring som ikonisk angriber i Premier League i betragtning. Han scorede 72 mål i 119 kampe for Tottenham Hotspur.

I den seneste episode af Rest Is Football-podcasten udtalte Lineker også: “Selv i weekenden kunne jeg godt lide nogle af hans bevægelser samt det faktum, at han angreb rummet i feltet.”

Forrige artikel

Rashford involveret i bilulykke

Næste artikel

The Sun: Topstjerner afviste at være kaptajn under Solskjær

ANNONCE